Podziel się wrażeniami!
Witam!
Obserwuję forum od dłuższego czasu. H5 jest pierwszym cyfrowym aparatem, który posiadam (a posiadam go od 2 lat). Fotografia to teraz takie moje małe hobby:) Do profesjonalizmu długa droga (nie ten czas i nie ten sprzęt ), ale od czegoś trzeba zacząć... Liczę na Wasze komentarze, sugestie i z góry dziękuję
Lajam napisał(a):
Patrze na Twoje zdjęcia i jeden ogólny winosek - umieszczasz główny motyw zbyt często w centrum kadru.
Fajny dyfuzor, pamiętaj że zabiera on trochę światła więc wypada korekcję lampy na + wprowadzić kiedy używasz dyfuzora.![]()
Pozdrawiam,
Lajam
Dyfuzorek pierwsza klasa będę czerpał inspirację jak się wreszcie kiedyś zabiorę za konstrukcje swojego. Ale to pewnie jak już będzie ekstra kaska na Raynoxa
Żuczki na 30 - rewela
lupus napisał(a):
Dyfuzorek pierwsza klasa
będę czerpał inspirację jak się wreszcie kiedyś zabiorę za konstrukcje swojego. Ale to pewnie jak już będzie ekstra kaska na Raynoxa
Żuczki na 30 - rewela
Wrzucam kilka nowych fotek (wstałam dziś o 4.30 rano, żeby niektóre z nich zrobić
i jeszcze trzy
Witam
no wiec na moje oko (początkującego) to
1 kropelka podoba mi sie i chyba nic bym jej nie zarzucił
nastepne dwie muchy do mnie nie trafiają i ostrości im brak, może gdyby były ostre..
Ciem akurat ładny ale jak by sprobował moze zdjęcie z innego kadru?
Nastepna kropelka była by ładna gdyby nie utrata na jakosci po przerobieniu zdjęcia,
Krzaczek hmm. gdyby popracowac nad GO było by chyba lepiej.
Pozdrawiam
wstałam dziś o 4.30 rano, żeby niektóre z nich zrobić
Dziękuję za opinie
43 najładniejsza fotka, to chyba dla tej wstałaś tak rano
Chyba tak, bo nie mogę się sama na nią napatrzeć
Hehe, widzę że test Raynoxa zakończony sukcesem
43 powala, kapitalna rosa Ogólnie z makro wszystko mi się podoba bo wiem jak to trudno uchwycić takiego robala
Najmniej mi się podoba 48 😕