Podziel się wrażeniami!
Witam!
Obserwuję forum od dłuższego czasu. H5 jest pierwszym cyfrowym aparatem, który posiadam (a posiadam go od 2 lat). Fotografia to teraz takie moje małe hobby:) Do profesjonalizmu długa droga (nie ten czas i nie ten sprzęt ), ale od czegoś trzeba zacząć... Liczę na Wasze komentarze, sugestie i z góry dziękuję
No to koleżanka poszalała
wstałam dziś o 4.30 rano, żeby niektóre z nich zrobić
Dzięki za komentarze do zdjęć Dzisiaj mnie komary chciały zjeść (synka też troszkę pożarły), ale kilka zdjęć zrobiłam. Dziś stwierdziłam, że ze światłem jest tak jak mówił ci.nek :smileyarrow: do południa jest najlepsze.
nieporadna myślę, że znajdziesz czas na "wpadanie" do nas To taki nałóg...
Ja pewnie też teraz się "ulotnię", bo od czwartku ruszamy dalej z budową domu
Świeże zdjęcia:
cd
to ja tak powiem ogólne o wszystkich ostatnich fotkach - bardzo ładne ale najładniejsze 49 i 54
wyróżnię jeszcze 51 bardzo ładne makro, ostrość miodzio
A tak jeszcze raz się przyjrzeć na 54 ma bardzo ciekawy kadr, ten pomysł z czarnym tłem bardzo trafiony.
nieporadna napisał(a):
Do tego przeprowadzam się w tym tygodniu i przez najbliższe kilka miesięcy nawet internetu nie będę miała
![]()
![]()
![]()
Ależ ja będę tęsknić za Wami i Waszymi zdjęciami
Jak dla mnie to 54 wygrywa ma w sobie "to coś"
49 - gdzieś ty to zwierzę znalazła?
51 - extra żuczek, zaczynam podejrzewać, że mieszkasz w lesie
Dzisiaj mnie komary chciały zjeść (synka też troszkę pożarły)
Ja pozwolę sobie się nie zgodzić z poprzednikami, 54 jak dla mnie za ciemne a skrzydełka jakby nieco prześwietlone. najbardziej mi się podoba jaszczur, kapitalna ostrość ci wyszła, nieco psuje kadr ten cień na dole natomiast ciemne tło z góry ekstra
nieporadna napisał(a):
tylko mi nie mów, że on z tobą chodzi na te sesje o 4.30
49-54
ladne makro
Witam!
Długo mnie nie było, co wynikało z braku czasu. Fotografuję ostatnio dużo, teraz jestem chwilowo a Anglii (do września) a tu zimno, wieje i pada. Jak do tej pory jeden dzień był słoneczny:/ Pogoda nie nastraja pozytywnie, co widać na zdjęciu zrobionym z filtrem Infrared (chciałam uchwycić wiatr, chyba mi się udało?) Wrzucam kilka zdjęć, proszę o opinie. Widzę dużo nowych Waszych fotek, większość to bardzo dobre zdjęcia, ale o tym to już w Waszych galeriach. Pozdrawiam!
kolejne...