anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Amatorsko:)_H5

kaska_s
Początkujący

Amatorsko:)_H5

Witam!

Obserwuję forum od dłuższego czasu. H5 jest pierwszym cyfrowym aparatem, który posiadam (a posiadam go od 2 lat). Fotografia to teraz takie moje małe hobby:) Do profesjonalizmu długa droga (nie ten czas i nie ten sprzęt ;) ), ale od czegoś trzeba zacząć... Liczę na Wasze komentarze, sugestie i z góry dziękuję :)

70 ODPOW. 70
kaska_s
Początkujący
freckleed
Początkujący

59 dobre.
60 super!

lupus-----
Początkujący

Witamy po przerwie :) Ogólnie ok, co do szczegółów to moje zdanie poniżej.
55 - czy to ptak, czy to samolot, czy to superman? ;) nieciekawie uchwyciłaś tego "gołębia", nie obraź się ale dla mnie wygląda jak kupa pierza
56 - bardzo fajne ujęcie, może nieco przepalone niebo ale bzyg (chyba) super złapany
57 - całkiem spoko ale w tle sporo szumu, miałaś sporo światła, można było zmniejszyć ISO=> wydłużyć czas
58 - to jest to z filtrem?
59 - fajne, ale też można było spróbować na mniejszym ISO
60 - fajnie wyszło ale chyba brakuje mi rączek dziecka na tym zdjęciu i nieco rozprasza ta biała plama w tle
61 - nie podoba mi się, za ciemno, nie widać twarzy dziecka
62 - pączek fajny, może nieco za mała GO nie obejmuje go w całości i trochę zbyt mało się wyróżnia z tego czerwonego tła. Może niewielka zmiana kąta spowodowałaby że byłby on na zielonym tle.

Antentenne
Początkujący

43 - podoba mi się, zauroczyła mnie ta odwrócona trawka w kropelce :D
60 - świetne!!
62 - mnie dla odmiany się podoba :)

Bardzo miła galeria, czekam na wiecej zdjęć ;)

PS. 61 - w genialnym momencie uchwyciłaś :slight_smile:

ci.nek
Początkujący

Witaj, już sporo dobrego inni powiedzieli, ale ja tez coś dorzucę.

55 - mam to samo zdanie co lupus
56 - fajnie uchwycony owad, tylko jak byś tak bardziej przymknęła przysłonę, bo za jasno.
57 - czemu takie ISO? Była by lepsza jakość i kolorek. Ale i tak podoba mi się ten "głodny" owad. Wygląda jakby mu ślina leciała :slight_smile:
58 - ładne zdjęcie, podoba mi się ;)
59 - coraz lepsze zdjęcia ;) ładne makro :c4
60 - temat zdjęcia bardzo fany, tylko za ciasno
61 - poza ciekawym momentem skoku, fotka nie trafia do mnie
62 - GO podoba mi się, taki ciepłe, ale za czerwono, faktycznie mogłaś pokombinować z innym kątem

profile.country.pl_PL.title
Kierniak
Nowicjusz

Widzę, że nie oszczędzasz aparatu ! No i słusznie :smileythumbsup:. Wiele interesujących ujęć. Bardzo mi się podoba zachód (ahh te kable, tez mam z nimi problemy :c8 ). Pozdrawiam.

kaska_s
Początkujący

Kuuupę miesięcy mnie nie było, ale niestety kompletnie nie miałam czasu. Widzę dużo nowych "fotografów" 8-) na forum. Znalazłam troszkę zdjęć, starszych i nowszych... Generalnie trudno cokolwiek wybrać, na każdym widzę mnóstwo wad kompozycyjnych tudzież technicznych ;) Ciekawa jestem czy moje spostrzeżenia pokryją się z Waszymi komentarzami ;) Jednak najlepiej czuję się w makro, ale niestety... nie mam niańki... Wrzucam parę zdjęć, może nie wszystko od razu, więc dziś tylko 3 :)

profile.country.pl_PL.title
wtor-----
Nowicjusz

63 i 65 superanckie jak dla mnie
64 grzybek pierwszy mogł by byc ostrzejszy

freckleed
Początkujący

ja sie całkowicie z poprzednikiem zgadzam :D

Rydzek
Początkujący

65 skadrował bym troszkę inaczej ale jest fajnie
64 zgadzam się z przedmówcami