Podziel się wrażeniami!
Parę metrów od naszego salonu są mini tragi motoryzacyjne więc zapiąłem to co mamy najdroższego (a jest coś nowego) Od razu mówię że zawodowym fotografem nie jestem, monitor którym dysponuje prezentuje kolory dalekie od ideału, ale może kogoś zainteresuje obiektyw czy A900. No i trafił się w pełni japoński obiekt do fotografowania taka mała czerwona perełka.
Dysponują pełną rozdzielczością 24MPix jeśli ktoś by chciał mogę gdzieś wrzucić.
I coś z SAL2470Z
Mogę też powiedzieć że kontrast był porażający i IMHO dynamika A900 jest na zadziwiającym poziomie.
przynajmniej można sobie oko nacieszyć
Jeśli ma ktoś pomysł ja te fotki mogły by wyglądać lepiej chętnie posłucham Jeszcze coś takiego się zrodziło
Biorąc pod uwagę miejsce w którym zostały zrobione to foty są co najmniej dobre
A gdyby tak z ostatniego usunąć tą okropną witrynę byłoby super.
A tak z innej beczki - to te 145 999 to złotych?
sadam napisał(a):
Biorąc pod uwagę miejsce w którym zostały zrobione to foty są co najmniej dobre
sadam napisał(a):
A gdyby tak z ostatniego usunąć tą okropną witrynę byłoby super.
sadam napisał(a):
A tak z innej beczki - to te 145 999 to złotych?
Mitsubishi Lancer Evo X tak coś koło 150 tys chodzi oczywiście wersja tylko 300 konna i z menualem. Chyba że pytałeś o A900 + SAL1635Z to mamy z 10 takich kompletów
zdjęcia super i to autko to marzenie
Jak to mówią dentysta by się ucieszył (twardy zawias) a i właściciele pobliskich stacji benzynowych kłaniali by się w pół
A po za tym poprzednie generacje też w podobnej cenie były. Ta jest trochę bardziej cywilizowana (większy komfort na co dzień jeśli o komforcie można tutaj mówić) ale pazur dalej jest :smileytwisted:
Proponuję zapiąć 70-200 G i się za tego Lancera zabrać.