anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Trochę Japonii A900 + SAL1635 + SAL2470 + EVO X ;)

oldguest
Początkujący

Trochę Japonii A900 + SAL1635 + SAL2470 + EVO X ;)

Parę metrów od naszego salonu są mini tragi motoryzacyjne więc zapiąłem to co mamy najdroższego (a jest coś nowego) :D Od razu mówię że zawodowym fotografem nie jestem, monitor którym dysponuje prezentuje kolory dalekie od ideału, ale może kogoś zainteresuje obiektyw czy A900. No i trafił się w pełni japoński obiekt do fotografowania taka mała czerwona perełka.

Dysponują pełną rozdzielczością 24MPix jeśli ktoś by chciał mogę gdzieś wrzucić.

11 ODPOW. 11
oldguest
Początkujący

I coś z SAL2470Z

Mogę też powiedzieć że kontrast był porażający i IMHO dynamika A900 jest na zadziwiającym poziomie.

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

przynajmniej można sobie oko nacieszyć :rolling_eyes:

Pozdrawia Starosta :grin:
oldguest
Początkujący

Jeśli ma ktoś pomysł ja te fotki mogły by wyglądać lepiej chętnie posłucham ;) Jeszcze coś takiego się zrodziło

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Biorąc pod uwagę miejsce w którym zostały zrobione to foty są co najmniej dobre :shock:
A gdyby tak z ostatniego usunąć tą okropną witrynę byłoby super.

A tak z innej beczki - to te 145 999 to złotych?

oldguest
Początkujący

sadam napisał(a):

Biorąc pod uwagę miejsce w którym zostały zrobione to foty są co najmniej dobre :shock:

Dzięki

sadam napisał(a):

A gdyby tak z ostatniego usunąć tą okropną witrynę byłoby super.

Niestety witryny nie wybierałem (chodź po chwili rozmowy miła pani chciała mi zostawić kluczyki :D ). Ale też głupio wyszło bo jakieś francuzy czy niemcy to stali w lepszych miejscach (mniejsze kontrasty, spokojniejsze tło) a tu nie dość że z każdej tęcza na witrynie to jeszcze jakaś kratownica pod autem...

sadam napisał(a):

A tak z innej beczki - to te 145 999 to złotych?

Mitsubishi Lancer Evo X tak coś koło 150 tys chodzi oczywiście wersja tylko 300 konna i z menualem.

Warto zauważyć że SAL1635Z jest to jeden z pierwszy w Polsce na sprzedaż.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Mitsubishi Lancer Evo X tak coś koło 150 tys chodzi oczywiście wersja tylko 300 konna i z menualem. Chyba że pytałeś o A900 + SAL1635Z to mamy z 10 takich kompletów :D

No to jak za taką brykę i jej możliwości to prawie darmo :o Może kiedyś...

sedziak1983
Początkujący

zdjęcia super i to autko to marzenie

oldguest
Początkujący

Jak to mówią dentysta by się ucieszył (twardy zawias) a i właściciele pobliskich stacji benzynowych kłaniali by się w pół :D

A po za tym poprzednie generacje też w podobnej cenie były. Ta jest trochę bardziej cywilizowana (większy komfort na co dzień jeśli o komforcie można tutaj mówić) ale pazur dalej jest :smileytwisted:

marcinssdd
Początkujący

Proponuję zapiąć 70-200 G i się za tego Lancera zabrać.

grzybki z barszczem