anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

315,317 :thumbsup: zwłaszcza ta ostatnia bardzo mi się podoba :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

z dzisiejszych pseudo warsztatów Sigmy na torwarze...

norobob
Początkujący

no proszę :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

i jeszcze dwie fotki z warsztatów ;)

przepraszam za ponadwymiarowe fotki

Misiek025
Początkujący

mi się podobają dwie ostatnie ... duchy na lodzie

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
Bertone.
Poszukiwacz

... a może tak do kwadratu tą kropelkę :D

Pozdrówki :P

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

hmm niby tak ale pod zbyt dużym kątem fotka robiona, a pojemnik z wodą mi się kończył kawałek dalej więc musiałbym obciąć boki :|

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

z serii 314-317, zdecydowanie 317. Reszta odstaje. Przydałby się jednak tej fotce małylifting kolorystyczny (z jpga ciężej się to robi :P )

318 - fajne panoramowanko :thumbsup:

319, 320 - temat i podejście do niego mają potencjał. Niestety nie wykorzystałeś tej okazji albo nie pokazałeś tego na tych zdjęciach.

321 - wzorowo-kropelkowo. Bez szału, ale mimo wszystko dobrze złapane. Pamiętacie wątek stary jak to forum: LINK. Idealny przykład do tamtego wątku......swoją drogą, przeglądnąłem kilka stron. JasioS, Paulina i parę osób......kurcze, miłe wspomnienia, szkoda, że ich nie ma.

pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

z serii 314-317, zdecydowanie 317. Reszta odstaje. Przydałby się jednak tej fotce małylifting kolorystyczny (z jpga ciężej się to robi :P )

przyznam się szczerze, że to są surówki z aparatu bez jakiejkolwiek obróbki, a to dlatego, że mój samsung ma niewyłączalną funkcję magic bright :c9 i wszystkie kolory są bardziej jaskrawe niż w rzeczywistości i nie wiem na ile mogę sobie pozwolić np. Twoja wersja u mnie wali tak po oczach, że patrzeć się nie da, a najpewniej kolory są ok...