Podziel się wrażeniami!
Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.
315,317 zwłaszcza ta ostatnia bardzo mi się podoba
z dzisiejszych pseudo warsztatów Sigmy na torwarze...
no proszę
i jeszcze dwie fotki z warsztatów
przepraszam za ponadwymiarowe fotki
mi się podobają dwie ostatnie ... duchy na lodzie
...
... a może tak do kwadratu tą kropelkę
Pozdrówki
hmm niby tak ale pod zbyt dużym kątem fotka robiona, a pojemnik z wodą mi się kończył kawałek dalej więc musiałbym obciąć boki
z serii 314-317, zdecydowanie 317. Reszta odstaje. Przydałby się jednak tej fotce małylifting kolorystyczny (z jpga ciężej się to robi )
318 - fajne panoramowanko
319, 320 - temat i podejście do niego mają potencjał. Niestety nie wykorzystałeś tej okazji albo nie pokazałeś tego na tych zdjęciach.
321 - wzorowo-kropelkowo. Bez szału, ale mimo wszystko dobrze złapane. Pamiętacie wątek stary jak to forum: LINK. Idealny przykład do tamtego wątku......swoją drogą, przeglądnąłem kilka stron. JasioS, Paulina i parę osób......kurcze, miłe wspomnienia, szkoda, że ich nie ma.
kris napisał(a):
z serii 314-317, zdecydowanie 317. Reszta odstaje. Przydałby się jednak tej fotce małylifting kolorystyczny (z jpga ciężej się to robi )