Podziel się wrażeniami!
Na początek, w kwesti przedstawienia pierwszych efektów mojej nauki i przygody z Alfą przedstawiam wam 3 moje ''dzieła''
Message was edited by: JennyM-----
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
96 mi się podoba
96, kadr w 97 jakoś mi nie odpowiada
ciekawy temat do focenia brawa za pomysł!
tylko światło mi jakoś nie leży - żarówkowe? zjechałabym balansem bieli do ciut zimniejszych tonów.
colorful napisał(a):
ciekawy temat do focenia
brawa za pomysł!
tylko światło mi jakoś nie leży - żarówkowe? zjechałabym balansem bieli do ciut zimniejszych tonów.
c.d
Czyżbyś fociła w pracy? Sorki ale mi nie leżą. Coś mi z oczami się powyrabiało albo co ale nie widzę nic ostrego tam ( za wyjątkiem tego sikora na ostatnim )
Tomek69N napisał(a):
Czyżbyś fociła w pracy? Sorki ale mi nie leżą.
Lubię trochę ostrzej
Tu na forum i tak połowa co ja piszę 90% forumowiczów "ma pojechane" na temat f=1,0. ale żeby tak nic a nic ostrego nie dać? Może zamysł jest dobry ale mi nie leży. Poczekaj z tym ostrzeniem na resztę podglądaczy
Tomeczku nie patrz na exif bo jak mam obiektywy M42 to wszystkie przysłony mo podaje jako f=1,0
to wszystko SUNem robione , tam jest f 4,5 jak juz wiesz, tylko pierścienie pośrednie dołożyłam na próbę, bo kupiłam i to właściwie takie lekcje poglądowe, ale wiesz, że jak mi dać trochę czasu na naukę to będzie git nie wiem tylko czemu w exifach pokazuje Picase, skoro jesli już cokolwiek robię to w Photofiltre
No z tą GO to pojechałaś ostro jak dla mnie za mała, niewiele widać
103 - ostatnio myślałem nad czymś podobnym