anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

JennyM

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

JennyM

Na początek, w kwesti przedstawienia pierwszych efektów mojej nauki i przygody z Alfą przedstawiam wam 3 moje ''dzieła''

Message was edited by: JennyM-----

668 ODPOW. 668
nismo-----
Początkujący

96 mi się podoba

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

96, kadr w 97 jakoś mi nie odpowiada

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

ciekawy temat do focenia :) brawa za pomysł!
tylko światło mi jakoś nie leży - żarówkowe? zjechałabym balansem bieli do ciut zimniejszych tonów.

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

colorful napisał(a):

ciekawy temat do focenia :) brawa za pomysł!
tylko światło mi jakoś nie leży - żarówkowe? zjechałabym balansem bieli do ciut zimniejszych tonów.

żarówkowe
a dziś z powodu braku możliwości rozwoju twórczości plenerowej takie cuś:

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Czyżbyś fociła w pracy? Sorki ale mi nie leżą. Coś mi z oczami się powyrabiało albo co ale nie widzę nic ostrego tam ( za wyjątkiem tego sikora na ostatnim ;) ) :c7

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

Czyżbyś fociła w pracy? Sorki ale mi nie leżą.

:smileyhappy: zabrzmiało conajmniej jakbym w pracy pijana była i nie umiała dobrej fotki zrobić
Coś mi z oczami się powyrabiało albo co ale nie widzę nic ostrego tam ( za wyjątkiem tego sikora na ostatnim ;) ) :c7

chciałam tak bardziej na miękko, bez skojarzeń ;) , ale cóż, mogę powtórzyć sesję na ostro :c2

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Lubię trochę ostrzej ;)
Tu na forum i tak połowa co ja piszę 90% forumowiczów "ma pojechane" na temat f=1,0. ;) ale żeby tak nic a nic ostrego nie dać? Może zamysł jest dobry ale mi nie leży. Poczekaj z tym ostrzeniem na resztę podglądaczy ;)

profile.country.PL.title
JennyM-----
Poszukiwacz

Tomeczku nie patrz na exif bo jak mam obiektywy M42 to wszystkie przysłony mo podaje jako f=1,0
to wszystko SUNem robione , tam jest f 4,5 jak juz wiesz, tylko pierścienie pośrednie dołożyłam na próbę, bo kupiłam i to właściwie takie lekcje poglądowe, ale wiesz, że jak mi dać trochę czasu na naukę to będzie git nie wiem tylko czemu w exifach pokazuje Picase, skoro jesli już cokolwiek robię to w Photofiltre :c7

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

No z tą GO to pojechałaś ostro :P jak dla mnie za mała, niewiele widać
103 - ostatnio myślałem nad czymś podobnym :slight_smile: