Podziel się wrażeniami!
Tu uwieczniam swoje pierwsze próby z A700;]
Jeżeli ktoś ma jakieś rady, walcie śmiało.
Sorry, że sam sobie odpowiadam, ale można wstawić tylko 3 zdjęcia na raz.
Witam.
Na początek prośba o numerowanie zdjęć będzie je łatwiej oceniać! I jeszcze jedno dlaczego takie małe?
A jak zamieścić większe, bo załączniki nie pozwalają?
Już numeruję.
troszeczke większa kompresja pzy zapisywaniu ich (niedawaj najlepszej jakościa po zmniejszeniu troszeczke wyostrz)
alpol6 napisał(a):
troszeczke większa kompresja pzy zapisywaniu ich (niedawaj najlepszej jakościa po zmniejszeniu troszeczke wyostrz)
giewart napisał(a):
A jak zamieścić większe, bo załączniki nie pozwalają?
Już numeruję.
1 - ?
2 - robi wrażenie. Ładne. Brawa za szybkość reakcji
3 - Ciekawe. Mogłeś wystemplować ten załom dachu (chyba to budynek)
4 - Bardzo efektowna. Szkoda, że nie wykorzystałeś drogi jako linii prowadzącej. w tym przypadku byłoby usprawiedliwione jej centralne umieszczenie. Tak ujęta odciąga wzrok w lewo gdzie nic się nie dzieje.
5 - ciekawy efekt. Kadr zepsuty. Z lewej za dużo miejsca. bardziej bym presunął się w lewo. Zagęszczenie z prawej psuje zdjęcie do reszty
6... nie wiem co napisać. Nie przemawia do mnie
Już poprawiłem na duże, dzięki wszystkim za pomoc.
Creatoor dziękuję za sugestie, tego mi było trzeba. Do tej pory zamieszczałem zdjęcia na lumisferze tam jest miło i ciepło, ale to trochę kółko wzajemnej adoracji i nie wiele można się nauczyć. Próbowałem na onephoto ale to za wysokie progi;) Tak apropos znacie jakąś fajną stronę na której można dostać konstruktywne porady bez cukrzenia ale i zbytniej złośliwości?
Sony mogłoby się postarać;]
giewart napisał(a):
Tak apropos znacie jakąś fajną stronę na której można dostać konstruktywne porady bez cukrzenia ale i zbytniej złośliwości?
Sony mogłoby się postarać;]