anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BladeRunner - Pstryki

gierlicz-----
Początkujący

BladeRunner - Pstryki

Na początek takie coś oklepanego ;)
1.

410 ODPOW. 410
gierlicz-----
Początkujący

Dzięki Panowie za wizytę.

Starosta - jeśli chodzi o zdjęcia w domu to lampa była odbijana... Aniołek był dawno temu (rok temu) i fakt - strzelałem na wprost...

Lajam - może zainwestuję w tła itp, ale to jeszcze nie teraz... ;) (nie te umiejętności i nie ten portfel...)

gierlicz-----
Początkujący
profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

101 gdyby było trochę więcej z lewej strony to wg mnie bardzo na tak!!
102 auto trochę "wyjeżdża z kadru" i w mojej opinii trochę jest to niekorzystne w odbiorze
103 chyba ostrość "poszła" na tył Peugeota
ale ja tam się nie znam...

Mam nadzieję, że coś jeszcze wrzucisz z Barbórki
pzdr

gierlicz-----
Początkujący

Zmiana klimatu na coś nie samochodowego :)
Trening kolegów z grupy ASG na potrzeby MilSim - AT

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Witam po raz pierwszy!
Chętnie nawiążę do portretów, bo temat mi bardzo bliski. Mam 4 miesięcznego szkraba i pstrykam go w każdej wolnej chwili. Mnie się to oświelenie podoba, tym bardziej, że nie dorobiłam się zewnętrzej lampy jeszcze i robię tylko w słoneczne dni wykorzystując światło wpadające przez okno.
będę podpatrywać i uczyć się.
No i modele przesłodcy!!!

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ostatnie trzy ...
Jesteś fotoreporterem grupy antyterrorystycznej :question: :slight_smile:
106 - ASG 3 - szkoda , ze lufa nie w całości .. ale nadaje się na jakąś okładkę czasopisma militarnego ;)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
gierlicz-----
Początkujący

Mamo Kuby, Bertone - dzięki za wizytę
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif

Co do oświetlenia to błyskałem lampą (a co) tylko tyle że do góry :)

Bertone - dzięki piękne... Lufa jak to lufa - była w ruchu więc http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif

profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

Taaaa.... Coś w fajnych klimatach :thumbsup: Ta lampka od sufitu wyglada całkiem dobrze moim zdaniem... I chłopaki fotogeniczne :thumbsup: :D

Tylko panu w kapeluszu ze zdjęcia 104 przekaż, że przy takiej pozycji i trzymaniu broni sporo wyda na stomatologa/protetyka :slight_smile:

Fajne foty! :thumbsup: :D

gierlicz-----
Początkujący

Radziu dzięki i dzięki za wizytę :)
A klamki trzymają tak żeby przy zaglądaniu do pomieszczeń jak najmniej "wystawać" przez framugi

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Wyglądają jak z planu filmowego parodii o służbach specjalnych :slight_smile: Raczej zabawnie wyglądają.
Ale fotki :thumbsup:

------------------------------
fotoamator