Podziel się wrażeniami!
Na początek takie coś oklepanego
1.
Dzięki Panowie za wizytę.
Starosta - jeśli chodzi o zdjęcia w domu to lampa była odbijana... Aniołek był dawno temu (rok temu) i fakt - strzelałem na wprost...
Lajam - może zainwestuję w tła itp, ale to jeszcze nie teraz... (nie te umiejętności i nie ten portfel...)
Kilka z 47 Barbórki
101 gdyby było trochę więcej z lewej strony to wg mnie bardzo na tak!!
102 auto trochę "wyjeżdża z kadru" i w mojej opinii trochę jest to niekorzystne w odbiorze
103 chyba ostrość "poszła" na tył Peugeota
ale ja tam się nie znam...
Mam nadzieję, że coś jeszcze wrzucisz z Barbórki
pzdr
Zmiana klimatu na coś nie samochodowego
Trening kolegów z grupy ASG na potrzeby MilSim - AT
Witam po raz pierwszy!
Chętnie nawiążę do portretów, bo temat mi bardzo bliski. Mam 4 miesięcznego szkraba i pstrykam go w każdej wolnej chwili. Mnie się to oświelenie podoba, tym bardziej, że nie dorobiłam się zewnętrzej lampy jeszcze i robię tylko w słoneczne dni wykorzystując światło wpadające przez okno.
będę podpatrywać i uczyć się.
No i modele przesłodcy!!!
Ostatnie trzy ...
Jesteś fotoreporterem grupy antyterrorystycznej
106 - ASG 3 - szkoda , ze lufa nie w całości .. ale nadaje się na jakąś okładkę czasopisma militarnego
Mamo Kuby, Bertone - dzięki za wizytę
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
Co do oświetlenia to błyskałem lampą (a co) tylko tyle że do góry
Bertone - dzięki piękne... Lufa jak to lufa - była w ruchu więc http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
Taaaa.... Coś w fajnych klimatach Ta lampka od sufitu wyglada całkiem dobrze moim zdaniem... I chłopaki fotogeniczne
Tylko panu w kapeluszu ze zdjęcia 104 przekaż, że przy takiej pozycji i trzymaniu broni sporo wyda na stomatologa/protetyka
Fajne foty!
Radziu dzięki i dzięki za wizytę
A klamki trzymają tak żeby przy zaglądaniu do pomieszczeń jak najmniej "wystawać" przez framugi
Wyglądają jak z planu filmowego parodii o służbach specjalnych Raczej zabawnie wyglądają.
Ale fotki