Podziel się wrażeniami!
Na początek takie coś oklepanego
1.
pozwolisz, ze zdjęcia z fireshow pominę, a skupię się na pozostałych
50 - jest piękna - bardzo podobają mi się kolory i GO. jedyne, czego bym się czepiła - po co aż tyle miejsca pod lampkami? wolałabym, zeby pierwszopalona lampa była w kadrze wraz z całym, nie wiem jak to nazwać, stelarzem? kosztem dołu kadru.
51 - vespa to vespa, zdjęcia vespy dla mnie zawsze są
52 - może i jestem przyślepa, albo mam za mało artystyczną duszę, ale dla mnie to zdjęcie jest albo totalnie nieostre, albo nie zrozumialam jego przekazu...
53 - jak dla mnie to taki ot pstryk. urywek codzienności. aczkolwiek podoba mi się GO tego ujęcia
54 - szkoda ucietej prawej strony znaku - ja bym starała się złapać cały znak, albo cięla go zdecydowanie mocniej (do połowy na przykład?)
55 - znów brak mi ostrości. nieciekawe imho kolory.
56 - zdjęcie ładne, podobające sie, ale nie porywające.
57 - duże brawa super GO, piękne kolory i fantastycznie oddany klimat wieczornego spotkania
Colorful, Melanie - dzięki za uwagi i za wizytę...
I jeszcze jedno z Kowna
cała poprzednia wrzuta bardzo mi się podobała, szczególnie lubię zabawy ze światłem- świetne zdjęcia
64 też fajne, ale ciekawa jestem jak by wyglądało, gdyby kadr był troszkę niżej i nie było tyle wolnego miejsca nad głowami psów
BuBu_ - dzięki za wizytę... W sumie racja - w kwadracie chyba by było lepiej
Na przykład tak:
o widzisz, moim zdaniem o wiele bardziej na plus!
kwadrat o wiele lepszy
Kilka pstryków ze słonecznej Italii
Na początek Pizzeria la Baffetto (polecam)
przeszkadza krzywizna zdjęć
67 - właściwie nie wiadomo o co chodzi... mogłeś skupić się na jednym szczególe albo pokazać szerzej
przeszkadza krzywizna zdjęć
67 - właściwie nie wiadomo o co chodzi... mogłeś skupić się na jednym szczególe albo pokazać szerzej
2 zdjęcia z wczoraj