anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BladeRunner - Pstryki

gierlicz-----
Początkujący

BladeRunner - Pstryki

Na początek takie coś oklepanego ;)
1.

410 ODPOW. 410
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

pozwolisz, ze zdjęcia z fireshow pominę, a skupię się na pozostałych :)

50 - jest piękna - bardzo podobają mi się kolory i GO. jedyne, czego bym się czepiła - po co aż tyle miejsca pod lampkami? wolałabym, zeby pierwszopalona lampa była w kadrze wraz z całym, nie wiem jak to nazwać, stelarzem? kosztem dołu kadru.
51 - vespa to vespa, zdjęcia vespy dla mnie zawsze są :thumbsup:
52 - może i jestem przyślepa, albo mam za mało artystyczną duszę, ale dla mnie to zdjęcie jest albo totalnie nieostre, albo nie zrozumialam jego przekazu...
53 - jak dla mnie to taki ot pstryk. urywek codzienności. aczkolwiek podoba mi się GO tego ujęcia :)
54 - szkoda ucietej prawej strony znaku - ja bym starała się złapać cały znak, albo cięla go zdecydowanie mocniej (do połowy na przykład?)
55 - znów brak mi ostrości. nieciekawe imho kolory.
56 - zdjęcie ładne, podobające sie, ale nie porywające.
57 - duże brawa :c4 super GO, piękne kolory i fantastycznie oddany klimat wieczornego spotkania :)

gierlicz-----
Początkujący

Colorful, Melanie - dzięki za uwagi i za wizytę...

I jeszcze jedno z Kowna

BuBu__
Początkujący

cała poprzednia wrzuta bardzo mi się podobała, szczególnie lubię zabawy ze światłem- świetne zdjęcia ;)
64 też fajne, ale ciekawa jestem jak by wyglądało, gdyby kadr był troszkę niżej i nie było tyle wolnego miejsca nad głowami psów

gierlicz-----
Początkujący

BuBu_ - dzięki za wizytę... W sumie racja - w kwadracie chyba by było lepiej

Na przykład tak:

BuBu__
Początkujący

o widzisz, moim zdaniem o wiele bardziej na plus! :thumbsup:

Melanie------
Początkujący

kwadrat o wiele lepszy ;)

gierlicz-----
Początkujący

Kilka pstryków ze słonecznej Italii

Na początek Pizzeria la Baffetto (polecam)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

przeszkadza krzywizna zdjęć
67 - właściwie nie wiadomo o co chodzi... mogłeś skupić się na jednym szczególe albo pokazać szerzej

Creatoor
Początkujący

przeszkadza krzywizna zdjęć
67 - właściwie nie wiadomo o co chodzi... mogłeś skupić się na jednym szczególe albo pokazać szerzej

W zasadzie tak samo. Krzywizna nie jest zła ale mam wrażenie, że popadłeś w schemat i 'zdjęcie bez krzywizny to nie zdjęcie'.
Kadry też nie do końca przemyślane. Tak jak piszesz - pstryki. Miałeś już lepsze.

gierlicz-----
Początkujący