Podziel się wrażeniami!
Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie
Justyna.
BuBu_, colorful - dziękuję
dzisiaj kolejna seria portretów
Ulubiona modelka znów przed szkłem
Przyczepię się tylko do jednego - 78. Dlaczego panuje moda na wyostrzanie skądinąd pięknych włosów (i ramiączka stanika) kosztem twarzy? Ładny kolor skóry i nastrój. Na temat kadru nie wypowiem się, bo jako pstrykacz widokówek nie mam uprawnień
Czekałem, czekałem i się doczekałem... no prawie. Widziałem tutaj ciekawsze. Mam nadzieje, że to nie koniec i coś mnie jeszcze powali na kolana.
Tomek69N napisał(a):
Przyczepię się tylko do jednego - 78. Dlaczego panuje moda na wyostrzanie skądinąd pięknych włosów (i ramiączka stanika) kosztem twarzy?
Tomek69N, Creatoor, Michał - dziękuję za odwiedziny i opinie
Tomek69N napisał(a):
Przyczepię się tylko do jednego - 78. Dlaczego panuje moda na wyostrzanie skądinąd pięknych włosów (i ramiączka stanika) kosztem twarzy?
Creatoor napisał(a):
Czekałem, czekałem i się doczekałem... no prawie. Widziałem tutaj ciekawsze. Mam nadzieje, że to nie koniec i coś mnie jeszcze powali na kolana.
dla ścisłości to nie stanik, a ramiączko od torebki co nie zmienia efektu końcowego.
Tomek69N napisał(a):
dla ścisłości to nie stanik, a ramiączko od torebki co nie zmienia efektu końcowego.
Kolor na mrocznej ulicy
81 po prostu fajne
81 jak z reklamy alfa 350