anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

amatorskie zdjęcia - jmw.w

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nowicjusz

amatorskie zdjęcia - jmw.w

Witam, od ponad dwóch lat interesuję się fotografią. Od roku posiadam Sony A200. Wstawiam kilka swoich zdjęć, bardzo proszę o opinie :)
Justyna.

443 ODPOW. 443
jmw.w-----
Nowicjusz

BuBu_, colorful - dziękuję :)
dzisiaj kolejna seria portretów :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Ulubiona modelka znów przed szkłem :)
Przyczepię się tylko do jednego - 78. Dlaczego panuje moda na wyostrzanie skądinąd pięknych włosów (i ramiączka stanika) kosztem twarzy? Ładny kolor skóry i nastrój. Na temat kadru nie wypowiem się, bo jako pstrykacz widokówek nie mam uprawnień ;)

Creatoor
Początkujący

Czekałem, czekałem i się doczekałem... no prawie. Widziałem tutaj ciekawsze. Mam nadzieje, że to nie koniec i coś mnie jeszcze powali na kolana.

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

Przyczepię się tylko do jednego - 78. Dlaczego panuje moda na wyostrzanie skądinąd pięknych włosów (i ramiączka stanika) kosztem twarzy?

też się tego przyczepie :P

jmw.w-----
Nowicjusz

Tomek69N, Creatoor, Michał - dziękuję za odwiedziny i opinie :)

Tomek69N napisał(a):

Przyczepię się tylko do jednego - 78. Dlaczego panuje moda na wyostrzanie skądinąd pięknych włosów (i ramiączka stanika) kosztem twarzy?

też się tego przyczepie :P

dla ścisłości to nie stanik, a ramiączko od torebki :P co nie zmienia efektu końcowego.

Creatoor napisał(a):

Czekałem, czekałem i się doczekałem... no prawie. Widziałem tutaj ciekawsze. Mam nadzieje, że to nie koniec i coś mnie jeszcze powali na kolana.

Też mam taką nadzieję. Sama przyznam się, że nie jestem zbytnio zadowolona z efektów tej sesji. Złożyło się na to kilka zewnętrznych czynników, zupełnie niezależnych ani ode mnie, ani od modelki. Ale nieudanych zdjęć niemożna usprawiedliwić :P Ma nadzieję że kolejne portrety znów przypadną Wam do gustu :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

dla ścisłości to nie stanik, a ramiączko od torebki :P co nie zmienia efektu końcowego.

Popatrz jeszcze raz na 78. Widzę tam dwa czarne paski w tym jeden podmiotowy z regulacją wysokości :smileyhappy:

jmw.w-----
Nowicjusz

Tomek69N napisał(a):

Popatrz jeszcze raz na 78. Widzę tam dwa czarne paski w tym jeden podmiotowy z regulacją wysokości :smileyhappy:

faktycznie, mój błąd :smileyredface:
kolejne dwa zdjęcia: wczorajszy portret i coś dla odmiany. :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Kolor na mrocznej ulicy :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

81 po prostu fajne :thumbsup:

colorful-----
Początkujący

81 jak z reklamy alfa 350 :nauseated_face: