Podziel się wrażeniami!
Proszę o pomoc może ktoś miał taki przypadek chodzi o to że nie odtwarza mi żadnych płyt pojawia się napis że nie odczytuje zawartości po włożeniu płyty długo sie zastanawia czyta i oddaje płyte
Wygląda na zabrudzenie lub awarię lasera. Możesz spróbować użyć płyty czyszczącej ale pewnie bez serwisu się nie obejdzie. Pamiętaj też o tym, że oryginalne płyty są dużo łatwiejsze dla radia w odczycie niż jakiekolwiek nagrywane. Tłoczenie i wypalanie to dwie różne bajki.
Dzięki bardzo! ale chyba laser jest o.k bo płyty audio orginalne odtwarza bez problemu taką płytę czyszczącą też kupiłem i raz ją odtwarzał a jak coś mi córka poprzestawiała w ustawieniach to przestał odtwarzać a radyjko mam bez instrukcji obsługi bo było już w samochodzie (toyota rav4) więc tak na wyczucie wszysko ustawiam może ktoś ma instrukcje po polsku do tego modelu
mixer34 napisał(a):
Dzięki bardzo! ale chyba laser jest o.k bo płyty audio orginalne odtwarza bez problemu taką płytę czyszczącą też kupiłem i raz ją odtwarzał a jak coś mi córka poprzestawiała w ustawieniach to przestał odtwarzać a radyjko mam bez instrukcji obsługi bo było już w samochodzie (toyota rav4) więc tak na wyczucie wszysko ustawiam może ktoś ma instrukcje po polsku do tego modelu
ja instrukcje do XAV W1 mam na dysku bo też mam takie radyjko