Podziel się wrażeniami!
Witam gorąco kupiłem radio samochodowe i jak nazło,ść nie ma instrukcji obsługi w naszy języku zato są wszystkie języki świata poza polskim czy ktoś pomoże jest to radio CDX-GT420U. POZDAWIAM mój email emdolder@wp.pl
doldi5 - instrukcję masz na skrzynce. pzdr
Witam !!!
Bardzo bardzo proszę o instrukcję w języku polskim do mojego CDX-GT420U - plisssss
jimmyffc@interia.pl
Jimmy napisał(a):
Witam !!!
Bardzo bardzo proszę o instrukcję w języku polskim do mojego CDX-GT420U - plisssss
jimmyffc@interia.pl
Dostałem - jesteś WIELKI - serdeczne dzięki i pozdrowienia - aby los obsypał cię złotem
Dzięki stokrotne, internet czyni cuda, ZNAJOMOSĆ INTERNETOWARÓWNIEŻ, jeszcze raz dziękuje
Witam
Poszukuje Polskiej instrukcji obsługi radia Sony 929u jeśli ktoś posiada taką instrukcję bardzo bym prosił o wysłanie jej na maila
Pozdrawiam
kotus88 napisał(a):
Witam
Poszukuje Polskiej instrukcji obsługi radia Sony 929u jeśli ktoś posiada taką instrukcję bardzo bym prosił o wysłanie jej na maila
Pozdrawiam
Dzięki wielkie
Szukałem jej wszędzie i nic , nie wiem jak ty to zrobiłeś ale jestem pod wrażeniem
Pozdrawiam i jeszcze raz Dzięki.
Witam... to jest nieprawdopodobne żeby taka firma jak Sony sprzedawała sprzęt w polskim opakowaniu, na polski rynek bez polskiej instrukcji obsługi!!!. Bardzo proszę jeśli ktoś ma instrukcję obsługi oraz instrukcję instalacji w języku POLSKIM do radia SDX-GT23 o przesłanie mi na maila gregooor@o2.pl. Z góry dzięki.