Podziel się wrażeniami!
Witam mam pytanie bo bije się z myślami co mam z tym fantem zrobić. A więc jestem posiadaczem telewizora Sony od ponad roku i jestem mega zadowolony, a jest nim KE-55XH9096 i nadszedł ten czas że chciałbym kupić Sand Bara. Znalazłem już perełkę Samsunga Q900A 7.1.2. i zastanawia mnie czy jest warto kupować tego Sound Bara by serio być z tego zakupu zadowolony. Czytałem że TV Samsunga lepiej współgrają z Sand barem Samsunga bo mają lepszą kompatybilność tak zwaną Q-Symphony dzięki której z telewizora Samsunga z dodatkowych głośników telewizora wydobywa się więcej dźwięków. Sound Bara mogę kupić w dobrej cenie poniżej 2 tyś zł. Pytanie czy pomimo braku tej kompatybilności będę zadowolony z tego zakupu bo Sound Bara już oczytałem no i jest to wysoka półka dźwięku. Sorki za nazwę Sound Bar ale autokorekta inaczej mi nie da opublikować postu.
Zasadniczo to tylko funkcjonalność dodatkowa, przy podłączeniu do zgodnych TV. Za wiele to Q-symphony nie wnosi bo tylko powiela dźwięk listwy. Powinno być OK mimo braku tej funkcji. A cena spoko