Podziel się wrażeniami!
Preikestolen - zbioróweczka nr 1
Zapewne będzie ich od krisa więcej, ale chciałem być pierwszy
Od lewej:
kris, ania.s, Kasia Mi., mat_czok, terbor, Bambi, Lajam.
Świetna relacja, fotografie super...przy okazji nie chciało ci się brać 850? lekki NEX7 na takie wyprawy lepszy?
przy okazji nie chciało ci się brać 850? lekki NEX7 na takie wyprawy lepszy?
:c4 Świetna relacja, fotografie super...przy okazji nie chciało ci się brać 850? lekki NEX7 na takie wyprawy lepszy?
trebor napisał(a):
za to ja nadrabiałem za krisa
ale wolałem ponosić i cieszyć się z fotografowania tym czym na co dzień nie mam szans focić
Również z uśmiechem bym z takiej okazji skorzystał, ponadto, może masz lepszą formę fizyczną od krisa
Bardzo fajne fotki.
Mi się Norwegia marzy od bardzo dawna, ale poczekam, aż dziewczyny trochę dorosną i może wtedy się wybiorę.
Widoki przepiękne.
trebor napisał(a):
ale wolałem ponosić i cieszyć się z fotografowania tym czym na co dzień nie mam szans focić
Lajam napisał(a):
To, że noszę około kilograma więcej, mnie akurat różnicy nie robi. Ja lubię dźwigać - to dla mnie fajna forma budowania lepszej kondycji i zrzucania nadwagi. Stąd dzierżyłem przez całą drogę na szyi klocka 900 i było mi z tym bardzo dobrze.
piotruso napisał(a):
Trzeba było zapiąć do tego korpusu białaska (SSM-a) - widzę, że Trebor dzielnie z nim trenował, do noszenia mógł oddać Tobie
Krisu bardzo dobrze opisał cały przebieg naszej wyprawy, która była niezapomniana z wielu powodów, poprzez widoki do braku snu i tony śmiechu. Wszystkim dziękuję za towarzystwo, a szczególnie krisowi za ogarnięcia tematu....fly4free za cynk (:P), no i cajberszotom za grupówki, towarzystwo i przezwisko (alfy ).
Wyjazd ten był bardzo wielkim i udanym spontanem, oby więcej takich :smileythumbsup:, szkoda tylko że tam tak drogo bo chętnie bym tam został jeszcze dłużej, spodobało mi się tam. Może dlatego, że jest tam wiele podobieństw z UK (tylko po złej stronie jeżdżą :smileymrgreen:)
Zaczynam wrzucać zdjęcia