Podziel się wrażeniami!
Zdjęcia z ostatnich 2 tygodni. Proszę pisać co wam się w nich nie podoba i odwrotnie
JennyM - u mnie na podwórku, u sąsiada, (12) to na drzewie przy kościółku zabytkowym, bardzo dużo tam ptaków.
Powiem Ci, czemu pytam. Mam wśród najblizszych dwóch prawdziwych ''zapaleńców'' jesli chodzi o fotki ptaków i uśmiechnęłam sie na wspomnienie posiadanych szczególnych strojów i organizowanych wypraw do lasu na ''polowanie''
Bardzo śmieszne hahahah. Ja mam dopiero 15 lat może dla niektórych aż. Mój następny zakup to będzie jakiś stało ogniskowy teleobiektyw (800), później może jakieś kostiumy. A ja w pobliżu nie mam żadnych dużych lasów.
12 przyjemne. A jakby tak ptaszka skadrować bliżej mocnego punktu w prawym dolnym rogu?
11 no tak wczoraj był Dzień Seksu http://klubkm.pl/forum/images/smilies/doh.gif
12 ładnie uchwycony
12 super szkoda tylko, że centralnie, a 11 ciekawy moment ale chyba lepszy był by kadr pionowy
No co do 12 to myślę że ten kadr jest bardzo odpowiedni. A w 11 to czasami za bardzo się przyzwyczajam do kadru poziomego ale staram się robić w pionie
Jestem pod wrażeniem ptaszanych...
Szczególnie 7 i 9 przypadły mi do gustu
Dziękuje za wszystkie komentarze i opinie, amatorów i zawodowców. Zachęcam do dalszego komentowania
Michael napisał(a):
Zachęcam do dalszego komentowania