anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Strix - :) - "Bagno"

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Strix - :) - "Bagno"

Witam kilka moich fotek, mysle ze to powie wiecej o mnie niż moje zdjecie:) pozdrawiam.

804 ODPOW. 804
profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Nieważna jakość. Zobaczyć łosia u siebie na działce....!!! BEZCENNE:)
Nie miałem zoomu założonego, biegłem, był jakies 200m dalej. Kiedyś jeszcze wróci, w końcu to park krajobrazowy;).

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

jeszcze jeden kolaż - na luzaka, z ostatnich ziemniaczanych ognisk. :) - kto nie jadł, jego strata;). Pozdrawiam.

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Strix Aluco is watching you!

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

39 - każde ze zdjęć mi się podoba, ale zestawienie nie - skoro składasz je w dyptyk, to obydwa powinny być, moim zdaniem, utrzymane w jednej tonacji kolorystycznej.
40 - super! :c4

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

:) - rzeczywiście "coś" nie tak z 39. poprawie sie. ;) Dziękuje za odwiedziny, bardzo mi miło Cie widzieć colorful, zapraszam ponownie - Darz Bór! :) Pozdrawiam serdecznie.

profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

Sierżant sztabowy Kania Kaniowski.

colorful-----
Początkujący

zdjęcie z lewej strony bardzo ładne - fajne światło i kolory i przez to, że jest zestawione z drugą fotografią nie przeszkadza mi nawet kadr centralny. w drugim niestety gdzieś ostrość uciekła...

Bertone.
Poszukiwacz

Jakoś nie trafiają do mnie te zestawienia zdjęć :|

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
profile.country.PL.title
Strix-----
Poszukiwacz

dobra to sam portret:) . Pozdrawiam

Bertone.
Poszukiwacz

Jeszcze nie tak centralnie i byłoby ok :slight_smile:
Pozdrawiam

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________