Podziel się wrażeniami!
witam
proszę o ocenę moich zdjęć z góry bardzo dziękuje za komentarze
przejrzałem Twoją galerię i muszę przyznać że pod koniec doznałem co raz głębszej traumy. Wydaje mi się że zbyt osobiste zdjęcia robisz, muszą być odzwierciedleniem Twojej duszy, a raczej nastroju w danej chwili.
Niestety do mnie jakoś nie trafiają , kolory , kadry i obiekty fotografii są potwornie przygnębiające. Jesli Ci sie to podoba to ok, ale jeśli chcesz zrobić cos innego , to zrób coś skrajnie innego , może być ciekawie - spróbuj.
Chłopak po prostu szuka kadrów i tyle. Nie ma co zgłębiać co miał w myślach fotografując.
Jeśli faktycznie masz podły humor to wyjście do parku na spacer z aparatem jest dobrym wyjściem
Co do zdjęć ostatnich trzech:
-akt mało pociągający ale może tak podoba ci się...sumie nie ma za zadanie pociągać fizycznie - od tego jest inna gałąź "fotosztuki"
-kobieta na ostatnim foto pomijając kadr jest chyba nieszczególnie zachwycona tym jest w centrum Twojej uwagi a przynajmniej takie sprawia wrażenie, brak kontaktu fotograf - obiekt.
Powodzenia
101
High key ?
Jakoś nie trafia do mnie ....
dziękuje wszystkim za wizytę , komentarze i zapraszam ponownie
zapraszam do oceny
Aftobus jak aftobus po prostu jest, przepalone niebo - może dlatego, że jest już w White City
Ładna ptaszyna z tym, że stoi na samym środku jak do odstrzału.
Nad głową ptaka jakiś brud, czyszczenie !
pozdrawiam
103-ptaszek normalnie stoi jakby miał byc w ksiażce o Ptakach
102-za 10zer
Sympatyczne fotki masz w albumie.
103 - ładnie ale za ciasno
102 - kolorowanka - lubię kolorowanki
10zer pablo_duch Quter Bertone dziękuje za wizytę i pozostawienie śladów