anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

świetne zdjęcia, też chciałabym potrafić stworzyć sobie warunki do takich zdjęć:)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

świetne zdjęcia, też chciałabym potrafić stworzyć sobie warunki do takich zdjęć:)

nic skomplikowanego tło czarne czarna/biała plexja grid na lampę zrobiony z czarnych słomek i lampa zew i są fotki ;) nie licząc lampy to reszta to koszt poniżej 100zł

BuBu__
Początkujący

wszystko git, gdyby nie brak lampy... ;) ale może w koncu sobie na nią dozbieram :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

wszystko git, gdyby nie brak lampy... ;) ale może w koncu sobie na nią dozbieram :)

przy takich zdjęciach można wykorzystać światło ciągłe żarówki nie są drogie a kwiatki nie biegają więc można spokojnie robić zdjęcia ze statywu na długich czasach ;)

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

pawelszymanski6 napisał(a):

przy takich zdjęciach można wykorzystać światło ciągłe żarówki nie są drogie a kwiatki nie biegają więc można spokojnie robić zdjęcia ze statywu na długich czasach ;)

warto jednak wtedy zadbać o to żeby światło z żarówek nie mieszało się ze światłem z np. okien - wiem z doświadczenia że potem ciężko dobrać WB bo różnica w temperaturze barw może być spora ;)

Co do zdj. to bardzo fajny pomysł, zwłaszcza z goździkami i równie fajne wykonanie :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

...

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

330 jest bardzo fajna, a domek w b/w nie za bardzo mi podszedł. :c22

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
BuBu__
Początkujący

Mi się domek podoba, ale ciekawa jestem, jak wygląda w kolorze.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
pablo_duch
Początkujący

Cześć
Zdjęcie by było fajne,gdybyś może inaczej się ustawił,bo obiekt znika przez tło
pozdrawiam

ps.to moje oczywiscie zdanie :c22