anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Coraz ciekawiej się robi u Ciebie.

Niemniej ten HDR należy do tych, które są moim zdaniem zbyt pojechane :c14 (choć sam kadr fajowski :thumbsup: )

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Lajam napisał(a):

Coraz ciekawiej się robi u Ciebie.

Niemniej ten HDR należy do tych, które są moim zdaniem zbyt pojechane :c14 (choć sam kadr fajowski :thumbsup: )

hdr był lajtowy ale kilka warstw w ps zrobiło swoje :smileymrgreen:

profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Dawno mnie tu nie było :c41

318 - widziałbym jednak w B&W. W kolorze te przepalone niebo nie za bardzo mi się widzi. Za to kadr nie jest zły.
319 - bardzo fajny kadr tylko za mocna obróbka jak dla mnie.
320 - uwielbiam takie kadry :nauseated_face:

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

katedra to najlepsze zdjęcie jakie zrobiłeś :thumbsup:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

320 to jest to :thumbsup:

colorful napisał(a):

katedra to najlepsze zdjęcie jakie zrobiłeś :thumbsup:

Zgadzam się z Elą :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

dzięki za odwiedziny :) cieszę się że wam się podoba, a nie byłem pewny co do tej katedry czy ją wstawiać ;)

alcazarc
Początkujący

no stary a raczej młody w końcu się prostujesz , jestem jak najbardziej za :thumbsup: choć troszkę krzywo leci na lewo ale i tak się podoba :c31

osobiście zmniejszyłbym efekt HDR, a dorzucił ziarno takie z kliszy ISO800 (nie mylić z szumem matrycy :) )

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Alcazar napisał(a):

no stary a raczej młody w końcu się prostujesz , jestem jak najbardziej za :thumbsup: choć troszkę krzywo leci na lewo ale i tak się podoba :c31

osobiście zmniejszyłbym efekt HDR, a dorzucił ziarno takie z kliszy ISO800 (nie mylić z szumem matrycy :) )

wiesz w katedrze były zakonnice i się krzywo na mnie patrzyły jak statyw rozstawiałem więc nie do końca centralnie aparat postawiłem, ale przy następnej wizycie w Łodzi się poprawię ;)

co do hdr-a to tak jak już pisałem był lajtowy a ja go podrasowałem powielając warstwy z różnymi ustawieniami mieszania i wyszło to co wyszło ;)

pablo_duch
Początkujący

ostatnie im dłuzej patrze tym wieksza schize mam w oczach-foto :thumbsup: