anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Re: Pawelszymanski6

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Re: Pawelszymanski6

Wszystkie fotki robione Alfą 300 + jupiter 9 2/85 + konwerter x2 zdjęcia robione na przysłonie F4 pomniejszone nie retuszowane :) to moje pierwsze fotki z obiektywem m42 z góry dziękuje za wszystkie uwagi.

1 000 ODPOW. 1 000
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

gustaff :thumbsup:

profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

Paweł ale żeś spuchł , przestań już pakować :)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

colorful napisał(a):

u mnie jest - może nie ogromna, ale znaczna. z pewnościa też kwestia monitora :)

mój lapek raczej matryce ma do worda i excela a nie do grafiki może dlatego nie widzę wielkiej różnicy ;)

gustaff napisał(a):

Ja bym to tak pyknał mniej więcej:

noi przynajmniej na moim lapku robi się przepał...

Alcazar napisał(a):

Paweł ale żeś spuchł , przestań już pakować :)

to tylko tak na zdjęciu w rzeczywistości mam 10kg mniej mięśni niż przy starych autoportretach ;)

oldguest
Początkujący

Nie mam teraz na czym zrobić dobrej obróbki ale... chodzi mi o to, że wersja oryginalna jest po prostu mało kontrastowa :) Tu kluczową rolę gra kształt ciała więc warto to podkreślić. Może i lekko przesadziłem ze światłami ale... mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodziło :)

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

tak wiem i próbowałem to zrobić ale każda próba kończyła się na przepałach więc zostawiłem tak jak jest...

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

...

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Taki prawie Dragan... ale nawet spoko wyszło :thumbsup:

A to poprzednie, to wersja Eli mi się jednak najbardziej widzi. Ta Sławkowa jak dla mnie zbyt kontrastowa.

I Sławku taka uwaga - tutaj poprawiając czyjeś prace wstawiamy raczej na obcy serwer i serwujemy linka, jak uczyniła to colorful. Chyba, że właściciel Galerii wyraźnie poprosi o wstawkę u siebie.

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Pawle jak konkurs to konkurs :slight_smile:
http://img411.imageshack.us/img411/3186/dsc08559d.jpg" target="_blank
następnym razem narysuj sobie linię prostopadłą względem osi obiektywu. Prawdopodobnie ustawiłeś ciało po ukosie i stąd ta lekka asymetria.

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Tomek69N napisał(a):

Pawle jak konkurs to konkurs :slight_smile:
http://img411.imageshack.us/img411/3186/dsc08559d.jpg" target="_blank" target="_blank
następnym razem narysuj sobie linię prostopadłą względem osi obiektywu. Prawdopodobnie ustawiłeś ciało po ukosie i stąd ta lekka asymetria.

Twoja wersja mi najbardziej pasuje ;)

a tak wygląda oryginał :smileymrgreen:

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

No to warunki faktycznie mało studyjne :slight_smile: