anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Piko Photography

profile.country.pl_PL.title
Piko89
Poszukiwacz

Piko Photography

Zapraszam do oceniania moich skromnych zdjęć..myślę że powiecie co jest nie tak ;)

78 ODPOW. 78
Piko89
Poszukiwacz

Witam, dwie fotki z dzisiejszego wędrowania po okolicy może nie takie dobre, ale myślę że coś jednak się komuś spodoba ;)

destin6
Poszukiwacz

16 - do mnie nie przemawia, ale za to 15 jest niesamowite(ostrość, kolor, itd.) :c4

Piko89
Poszukiwacz

Dzięki destin6 z tym drzewkiem starałem się, musiałem położyć się na takim niby parapecie dachu a w dół 6metrów :c20

Methos-----
Początkujący

15 zdecydowanie się wyróżnia z całej galerii. Fajne kolory. Robione innym szkłem?

Piko89
Poszukiwacz

Methos to było robione kitem tylko był założony filtr polaryzacyjny i dobrze padało światło więc pewnie dlatego takie kolory wyszły :c20 obrabiałem tyle co wykadrowanie i minimalnie przyciemniłem

destin6
Poszukiwacz

trochę nie dowierzam, że to było kitem robione:lol: jeszcze raz gratulacje za to zdjęcie :flushed:

Piko89
Poszukiwacz

Wielkie dzięki destin6 starałem się żeby wyszło w końcu mi jakieś zdjęcie ładne :c20

Piko89
Poszukiwacz

Coś zarzucę od siebie po przerwie :P
Szczególnie jestem ciekaw co sądzicie o nr.17 bo pierwszy raz coś takiego robiłem.

BuBu__
Początkujący

17, fajny pomysł, ale nie wiem czemu, widziała bym to w o wiele węższym kadrze
19- szkoda, że tam wszystko jest rozmyte

Niniel
Początkujący

A mnie się taka 17 podoba, chociaż na początku widziałam tylko cień zamiast tego ducha, ale to była wina zbyt mocno przyciemnionego monitora :P
Na 18 to aż się chce zapytać po co rower na taki śnieg.
A 19 fajne:)