Podziel się wrażeniami!
Proszę o ocenę i sugestie....
Koleżanka całkiem całkiem daje jej 7
Jaki sprzęt masz i jak długo zajmujesz się f. ?
Od dwóch tyg. mam sony a200 z obiektywem 18-70, kiedyś fotografowałem aparatem analogowym...
porób jeszcze 2tys zdjęć z różnymi ustawieniami aparatu i w różnych sytuacjach... Alfa 200 jest bardzo wdzięcznym sprzętem więc postaraj się jak najlepiej poznać z aparatem i jego funkcjami oraz żebyś umiał je wykorzystać.
Dla fotogłupoli mogłoby się wydawać że zdjęcia są "fajne" ale to jeszcze za mało
Idziesz w dobrym kierunku.
Oby tak dalej !
P.S. nie przejmuj się krytyką innych
Nie przejmuje sie krytyką... alpha jest dość prosta w obsłudze, cały czas korzystam z kompensacji ekspo. i z ustawien bilansu bieli...
Dzieki za odpowiedz
Witam
Co do "fotogłupoli" to chyba Ja sie do nich zaliczam... wg adamsky88
jak na dwa tygodnie posiadania lustrzanki dobrze Ci idzie...
Ja również mam taki sam model i Jestem zadowolona
rada cwicz i ogladaj inne galerie...
pozdrawiam
paulina napisał(a):
Co do "fotogłupoli" to chyba Ja sie do nich zaliczam... wg adamsky88
Portrety całkiem niezłe choć osobiście zupełnie inaczej bym kadrował... Ale to Ci już bardziej doświadczeni koledzy wyłuszczą
Niemniej widać, że obsługa aparatu nie sprawia Ci trudności więc pozostaje tylko praca nad warsztatem. Poza tym za pauliną...
Aha! No i najbardziej podoba mi się 3-ka. Nie ze względu na modelkę (choć bardzo ładna ) ale po prostu technicznie jakoś do mnie przemawia.
Wielkie dzieki. Bede nadal cykac i mam nadzieję, że będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów;)
Witam
Jeżeli chodzi o portrety to
1 i 2 fajna choć najlepsza 2
3 - tutaj bym zrobił kadr pionowy. Poziomy nie pasuje i jeszcze obcięta głowa Taka ładna Pani