anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Misi3q

Misi3q
Początkujący

Misi3q

Dzisiejsze zdjęcia... Pogoda dopisywała :D ... Proszę o komentarze... Nawet te najgorsze :slight_smile: ...

85 ODPOW. 85
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Ja zdecydowanie wolę jasne zdjęcia dziecięce. Co nie oznacza, że czasem nie cyknę jakiegoś w ciemniejszym klimacie. I też nie do końca pauje mi kolorystka 57. A szkoda, bo kadry niezgorsze.

Misi3q
Początkujący

I też nie do końca pauje mi kolorystka 57.

To moje pierwsze próby w wywoływaniu RAWów :smileyrolleyes: .
W pokoju jest pomarańczowy sufit i 2 ściany. Trochę schrzaniłem balans bieli, ale powoli się będę uczył :) .

profile.country.pl_PL.title
mapasja
Początkujący

Witam Witam ...
i o zdrowie pytam :c37

W związku z tym, że zaciekawiła mnie Twoja skromna osóbka na miniaturce profilu pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojej galerii i trochę pokomentować.
Nie jestem profesjonalistką ale i ja widzę minusy w niektórych fotach...a wydawało mi się , że tylko Creatoor je widzi :nauseated_face:
Tak więc:
5 i 6 jak dla mnie zdecydowanie wymiatają :c4
14- chyba myślimy tak samo :) piękne :thumbsup:
29- kurcze świetny moment, szkoda, że coś mu brakuje...może ostrości więcej...można powiedzieć zmarnowany ten akordeonista :) trzeba było więcej uwagi mu poświęcić, bo był interesującym modelem :)
28- ma w sobie to coś, ta naturalność, ta subtelność i ten uśmiech :thumbsup:
42- też mi żal mamusi.mam nie należy lekceważyć :P
43- Heh te tyły... :) jakby kotek przodem szedł było by zdecydowanie lepiej...wiem, że czasem nie da się po prostu więc niech już będzie :)
47- jest ciekawe, ale ten punkt ostrości coś mi nie pasuje.ten żółty środek powinien być bardziej wyostrzony, a płatki nieostre.tak trochę na odwrót.
56- kurcze piękny kadr,szkoda, że ciemno naprawdę, zrób to jeszcze raz!(chyba że dzidzia za bardzo urosła :P )
55- Nooo jestem pod wrażeniem rewelka :) :c4

Pozdrawiam :)

p.s. kurcżę chciałam pochwalić, a wyszło że większość mi nie pasuje, ale jestem małpa :)
no co Ty ,naprawdę ciekawa galeria :thumbsup:

Misi3q
Początkujący

mapasja dziękuję bardzo za odwiedziny :) .

p.s. kurcżę chciałam pochwalić, a wyszło że większość mi nie pasuje, ale jestem małpa

No co Ty :) , jestem otwarty na krytykę, cieszę się że chociaż część zdjęć się podobała :) .
Cały czas się uczę i widzę że jeszcze długa przede mną :) ...

spolcmas1uzjua
Nowicjusz

Witaj.
Przejrzałem uważnie Twój album. Patrząc na exif niektórych zdjęć i na to co masz w stopce jestem pod wielkim wrażeniem, ile potrafisz "wycisnąć" z obiektywu kitowego - zakładając, że właśnie tym obiektywem były robione.
Bardzo ciekawy album i dużo bardzo dobrych zdjęć. :c4

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Ostanie sympatyczne ale od strony technicznej :c9
57b - jak z telefonu
56b - szaro :c3

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________