Podziel się wrażeniami!
WItam kiedys wedrowalem po łonie natury i jakos mnie tak skurcz złapal w kolanach, upadlem na nie a że mialem sprzecik przy sobie to pstryknalem kwiatuszkom foteczki:)
Wielkie dzieki za zajrzenie na moje foty i popatrzenie na nie fachowym wizjerem a wszelkie opinie wezme pod uwage przy nastepnym foceniu. wielkie podziekowania i za niedlugo zamieszcze cos nowego :smileytwisted:
hello niestety nie bylem ostatnio w plenerze ale wyszperalem cos ze swoich fotek
7 - nie trafia do mnie
6 - dziwny troche temat jak na zdjecie
2 - najlepsze wedlug mnie.
każdy lubi to co widzi 7 tez do mnie nie trafiala tylko ze jak narazie nie bylo mnie w plenerze wiec wstawilem to co mialem:) ale niech sie tylko cieplo zrobiiii :smileytwisted:
jmarcin napisał(a):
... gołabek na gorze wskoczyl na tego na dole i byl max 10 sekund wiec bez skojarzen prosze:D
te 7 to troszku nieostre w ogóle...
6 - Ty wiesz że ten gołąbek był tam tylko parę sekund ale ktoś kto widział tylko to jedno ujęcie tego nie wie :smileytwisted:
makro mi się podobają zwłaszcza 4 - ta różowa stokrotka ma coś w sobie
hehe nie mam pojecia byc moze ze trzeba wiecej czasu tym golabkom noim wiem wiem ze 7 nie za ostra bo wiecej by bylo widac ale ta nieostrosc to kontrolowana cenzura:D heh
A tutaj taki piesio mi sie pod obiektyw napatoczył
6 - oryginalny temat
7 - osobiście nie podoba mi się...
8 - a piesek świetny! fajne światło. podoba mi się
tyle amatorskim zdaniem
hehe dzieki za opinie tak wiem wiem ze 6 wzbudzila zainteresowanie 7 wstawilem od tak sobie, a piesek tez mi sie podoba tylko dosc duzo musialem go przyciac i wiadomo zmniejszyc na forum wiec sa zbyt duze szumy no ale czego to sie nie robi dla inych a tu kolejny piesio w dwoch kardach