Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
jak już gdzieś pisałam, Twoje autoportrety wychodzą Ci świetnie
66
Cześć
Twoja galeria jest super , fotki rewelacyne
Autoportrety super
66 , 67 i cała reszta
Częściej będe tutaj zaglądał
Zdjęcia dzieci fajne,są takie naturalne
Ostatnie dwa też świetne,z naciskiem na 66
66 bardzo duże
67 - kadr w sumie fajny ( usta mogłyby dotykać płatka a nie go zasłaniać), ale kolorki jakoś mnie nie przekonują. Jakieś dziwne cienie pod okiem, w okolicach nosa i brody.
trochę mnie tutaj nie było, ale wszystko zdążyłam obejrzeć od swoich ostatnich odwiedzin i...jestem pod ogromnym wrażeniem! robisz naprawdę świetne zdjęcia (mi samej daleko do tak dobrych...), a przede wszystkim ciekawe! eksperymentujesz, szukasz, próbujesz, to jest najważniejsze powodzenia życzę!
66
wielkie brawa lubię do Ciebie zaglądać zawsze jest na co popatrzeć
pozdrawiam
bardzo dziękuję wszystkim, i bardzo się cieszę, że się podoba
trochę mnie tutaj nie było, ale wszystko zdążyłam obejrzeć od swoich ostatnich odwiedzin i...jestem pod ogromnym wrażeniem! robisz naprawdę świetne zdjęcia (mi samej daleko do tak dobrych...), a przede wszystkim ciekawe! eksperymentujesz, szukasz, próbujesz, to jest najważniejsze powodzenia życzę!
no niestety ale ta oczoje**a "alfa" psuje przegenialną fotę
racja, racja, za duże bylo nasycenie, miewam czasem problemy z kolorami na monitorze. ale już poprawiłam
nie wiem jaka była wcześniejsza wersja