anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
BuBu__
Początkujący

jak już gdzieś pisałam, Twoje autoportrety wychodzą Ci świetnie :)
66 :c4 :c4 :c4

Bertone.
Poszukiwacz

Cześć :)
Twoja galeria jest super , fotki rewelacyne :)
Autoportrety super :flushed:

66 , 67 i cała reszta :c4 :c4 :c4 :c4

Częściej będe tutaj zaglądał :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Aniqa.
Poszukiwacz

Zdjęcia dzieci fajne,są takie naturalne :)
Ostatnie dwa też świetne,z naciskiem na 66 :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

66 bardzo duże :c4
67 - kadr w sumie fajny ( usta mogłyby dotykać płatka a nie go zasłaniać), ale kolorki jakoś mnie nie przekonują. Jakieś dziwne cienie pod okiem, w okolicach nosa i brody.

jmw.w-----
Nowicjusz

trochę mnie tutaj nie było, ale wszystko zdążyłam obejrzeć od swoich ostatnich odwiedzin i...jestem pod ogromnym wrażeniem! robisz naprawdę świetne zdjęcia (mi samej daleko do tak dobrych...), a przede wszystkim ciekawe! eksperymentujesz, szukasz, próbujesz, to jest najważniejsze ;) powodzenia życzę!

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

66 :thumbsup:
wielkie brawa :c4 lubię do Ciebie zaglądać zawsze jest na co popatrzeć
pozdrawiam

colorful-----
Początkujący

bardzo dziękuję wszystkim, i bardzo się cieszę, że się podoba :)

trochę mnie tutaj nie było, ale wszystko zdążyłam obejrzeć od swoich ostatnich odwiedzin i...jestem pod ogromnym wrażeniem! robisz naprawdę świetne zdjęcia (mi samej daleko do tak dobrych...), a przede wszystkim ciekawe! eksperymentujesz, szukasz, próbujesz, to jest najważniejsze ;) powodzenia życzę!

dziękuję pięknie :) wiesz, to czego najbardziej się boję w mojej fotografii to wcale nie nieudane, słabe ujęcie, a popadnięcie w rutynę, zafiksowanie się w tych samych schematach. dlatego fotografia jest dla mnie nieustannym poszukiwaniem, walką z samą sobą i własną wyobraźnią, staram się nigdy nie wykorzystywać 2 razy tego samego pomyslu, nawet jeżeli uważam że jest dobry i że za 2-gim razem mogłabym to zrobić lepiej. był pomysł, było zdjęcie, zdjęcie zostaje takie jakie jest, a ja, zamiast poprawiać niedoskonalości tego pomysłu, staram się iść dalej i szukać czegoś innego, bo wiem, że odgrzewanie starych schemtów rozleniwiłoby mnie do tego stopnia, ze nie siliłabym się po sięganie do czegoś nowego. z drugiej strony robiąc świadome zdjęcia (bo wcześniejszych "fotek z wakacji" oczywiście nie liczę) od kilku lat wydaje mi się, że wyrobilam sobie już pewien wlasny styl, któy czywiście wymaga jeszcze dużo, dużo szlifowania. do tego dążę - żeby z jednej strony odbiorca mojego zdjęcia, patrząc na nie, nie miał wątpliwości, ze to ja jestem jego autorką, a z drugiej strony chcialabym każdym zdjęciem trochę zaskakiwać, pokazywać coś nowego, chcialabym, zeby w moich zdjęciach byl ten pierwiastek czegoś nieoczekiwanego, czego potencjalny odbiorca się po moich pracach nie spodziewał. wiem, ze wyglada to na to, ze leży tu pewien paradoks, ale myślę, ze te dwa, pozornie sprzeczne postulaty, można ze sobą pogodzić.

uf, ale się rozpisałam. przepraszam za ten przydlugi wywód.

no to dziś alfetkowa kolorowanka ;)

docentstopczyk
Początkujący

no niestety ale ta oczoje**a ;) "alfa" psuje przegenialną fotę :D

colorful-----
Początkujący

racja, racja, za duże bylo nasycenie, miewam czasem problemy z kolorami na monitorze. ale już poprawiłam :D

Starosta.
Początkujący

nie wiem jaka była wcześniejsza wersja :rolling_eyes:

Pozdrawia Starosta :grin: