Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
Choć ostatnie 3 (te z włosami) jakoś specjalnie do mnie nie trafiają, niemniej to nie ma specjalnie znaczenia bo z przyjemnością tu zaglądam. Bardzo podoba mi się Twoje eksperymentowanie.
pomysł bardzo ciekawy
61ka najbardziej mi się podoba
ja tak szybko, zanim kris sie zacznie chwalić się swoimi przedszkolnymi, bo wtedy to już nie będę miala co wstawiac moich zdjęć robionych dzieciakom
sympatyczne
za to 64 takie specyficzne ma nasycenie kolorów
65
Musi niezły harpagan z modelki jest
Dzieci zawsze są wdzięcznym tematem - niestety trudnym podobno... Udało Ci się bardzo fajnie pokazać te dzieciaki Niemniej 65 podoba się bardziej...
doslav napisał(a):
65
![]()
![]()
Musi niezły harpagan z modelki jest![]()
Dzieci zawsze są wdzięcznym tematem - niestety trudnym podobno... Udało Ci się bardzo fajnie pokazać te dzieciakiNiemniej 65 podoba się bardziej...
dziękuję ślicznie, miło mi bardzo, ze się podoba
doslav napisał(a):
65
![]()
![]()
Musi niezły harpagan z modelki jest![]()
Dzieci zawsze są wdzięcznym tematem - niestety trudnym podobno... Udało Ci się bardzo fajnie pokazać te dzieciakiNiemniej 65 podoba się bardziej...
66 fajnie zrobione podoba mi się
jeżeli chodzi o 66 to nic tylko podziwiać i bić brawa bardzo mi się podoba
Zdjecie 66 baardzo miłe dla oka . A czy znalazła by się może w twojej szufladzie fotka ukazująca lewy profil?. 67 natomiast ma cos w sobie czego narazie nie potrafię opisać(w kategoriach pozytywnych).