anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.PL.title
masthere
Nowicjusz

309 - klasa :c4.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Jestem rozczarowany..................

.......że nie w pionie :flushed: :slight_smile:

colorful-----
Początkujący

Lajam, odczep się! :kissing_heart:

akamel napisał(a):

PS.Na jakich obszarach fotografowałaś?

Zaczęliśmy na wydmie Łąckiej i przeszliśmy wydmami ok 5 km na zachód - zeszliśmy nad Łebsko, potem wydmami przeszliśmy nad morze i wróciliśmy plażą :)

dziękuję za wizytę i pozostawione komentarze :c22

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

colorful napisał(a):

Zaczęliśmy na wydmie Łąckiej i przeszliśmy wydmami ok 5 km na zachód - zeszliśmy nad Łebsko, potem wydmami przeszliśmy nad morze i wróciliśmy plażą :)

Do szczęśliwców świat należy, bo taki spacer 300-500pln kosztuje. :c3
W przypadku dłuższych wypadów polecam postaranie się w dyrekcji parku o pozwolenie na focenie w celach edukacyjnych poza szlakami(oczywiście płatne i z pewnymi warunkami, ale warto).
Ostatnie jakoś mi nie podchodzą, zarówno BW jak i kolor.
Pozdrawiam.
PS. Wariacje na temat kolorów piasku można oglądać http://klubkm.pl/forum/showthread.php?t=8854&page=181

colorful-----
Początkujący

akamel napisał(a):

W przypadku dłuższych wypadów polecam postaranie się w dyrekcji parku o pozwolenie na focenie w celach edukacyjnych poza szlakami(oczywiście płatne i z pewnymi warunkami, ale warto).

Mieliśmy pozwolenie od dyrektora na łażenie poza szlakami, byłam tam na kursie terenowym sedymentologii z mojego wydziału :)

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

colorful napisał(a):

akamel napisał(a):

Mieliśmy pozwolenie od dyrektora na łażenie poza szlakami, byłam tam na kursie terenowym sedymentologii z mojego wydziału :)

Dobra , już wiem co znaczy to trudne słowo. Mając pozwolenie warto pogadać z pracownikami parku gdzie i co jest ciekawego(szczególnie taki pan emeryt, pracujący w muzeum, który fotografował dla parku).
No to wrzucaj dalej. :smileythumbsup:

Aniqa.
Poszukiwacz

Cześć Elu :D
305,307 :c4

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

308 jest fajne :thumbsup: , 309 w sumie też, ale ja wole colorowe :slight_smile:

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
colorful-----
Początkujący

dziękuję wszystkim :)

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

:thumbsup: 311 jest superowe, wielkie wow :nauseated_face: