anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
PhotoLuk
Początkujący

dla mnie zdjecie z falochronem ok kolorystycznie ale brakuje mi lewej strony...(306a) mocne pkt czyli GP i DP a lewa strona jakby to powiedziec nuda. moim zdaniem lepiej by to wygladało na dłuzszym czasie naswietlania a do tego falochron po przekatnej, ale wiadomo... kazdy ma swoja wizje swiata:)

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

PhotoLuk, to jest galeria Kolorowej. Nie wstawiamy swoich wizji lub innych zdjęć do cudzej galerii. Zamiast zdjęcia mogłeś wstawić sam link.

PhotoLuk
Początkujący

przepraszam zachowałem sie jak gówniarz, to był mój przedostatni raz:)

colorful-----
Początkujący

PhotoLuk napisał(a):

dla mnie zdjecie z falochronem ok kolorystycznie ale brakuje mi lewej strony...(306a) mocne pkt czyli GP i DP a lewa strona jakby to powiedziec nuda. moim zdaniem lepiej by to wygladało na dłuzszym czasie naswietlania a do tego falochron po przekatnej, ale wiadomo... kazdy ma swoja wizje swiata:)

Jakby falochron był po przekątnej, czas naświetlania dłuższy, a po lewej stronie coś jeszcze, to nie byłoby to moje zdjęcie ;) Byłoby zbyt, jakby to nazwać... oczywiste. W obecnej formie może nie jest doskonałe, ale takie miałam zamysł jeszcze przed naciśnięciem spustu migawki. Pozdrawiam ;)

PhotoLuk
Początkujący

dlatego napisałem. kazdy ma swoją wizje:)

profile.country.GB.title
DariuszG.
Użytkownik

306-bardzo fajne,
306a jednak mi bardziej podchodzi :thumbsup:
307- :c4 :c4 :c4

colorful-----
Początkujący

dziękuję wszystkim :)

następne wydmowe - tym razem stok zawietrzny :)

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

:c37
309 - zmusza do patrzenia tam gdzieś w górę ,daleko ....
aż wyciąga oczy ,człowiek patrzy i patrzy i patrzy i co jest tam dalej ?

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:c37 308 dałbym szerzej ale zachowując proporcje obrazu, góry i dołu ciut brak, kolorystyka mi wchodzi :)
na 309 widać u góry efekt podświetlania cieni ale :thumbsup:

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Wydmowe całkiem przyjemne. Madwiny mają to do siebie , że jak trafi się pogodę, można znaleźć sporo obiektów do focenia.Pozdrawiam.
PS.Na jakich obszarach fotografowałaś?