Podziel się wrażeniami!
Witam.
Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać
dla mnie zdjecie z falochronem ok kolorystycznie ale brakuje mi lewej strony...(306a) mocne pkt czyli GP i DP a lewa strona jakby to powiedziec nuda. moim zdaniem lepiej by to wygladało na dłuzszym czasie naswietlania a do tego falochron po przekatnej, ale wiadomo... kazdy ma swoja wizje swiata:)
PhotoLuk, to jest galeria Kolorowej. Nie wstawiamy swoich wizji lub innych zdjęć do cudzej galerii. Zamiast zdjęcia mogłeś wstawić sam link.
przepraszam zachowałem sie jak gówniarz, to był mój przedostatni raz:)
PhotoLuk napisał(a):
dla mnie zdjecie z falochronem ok kolorystycznie ale brakuje mi lewej strony...(306a) mocne pkt czyli GP i DP a lewa strona jakby to powiedziec nuda. moim zdaniem lepiej by to wygladało na dłuzszym czasie naswietlania a do tego falochron po przekatnej, ale wiadomo... kazdy ma swoja wizje swiata:)
dlatego napisałem. kazdy ma swoją wizje:)
306-bardzo fajne,
306a jednak mi bardziej podchodzi
307-
dziękuję wszystkim
następne wydmowe - tym razem stok zawietrzny
309 - zmusza do patrzenia tam gdzieś w górę ,daleko ....
aż wyciąga oczy ,człowiek patrzy i patrzy i patrzy i co jest tam dalej ?
308 dałbym szerzej ale zachowując proporcje obrazu, góry i dołu ciut brak, kolorystyka mi wchodzi
na 309 widać u góry efekt podświetlania cieni ale
Wydmowe całkiem przyjemne. Madwiny mają to do siebie , że jak trafi się pogodę, można znaleźć sporo obiektów do focenia.Pozdrawiam.
PS.Na jakich obszarach fotografowałaś?