Podziel się wrażeniami!
jak w temacie. wrzuciłem foty na konkurs i... nic. czy to kwestia moderacji, czy co?
Udalo sie.
Potwierdzam....próbowałem z 15 razy (dzisiaj) i wreszcie
zasada jak na NK max to 0.6 mb i takjak moj obraz to 1250x1500 pix bo większy nie wszedł
POZDRAWIAM
wielkosc zdjecia napewno nie ma tutaj znaczenia
Da radę jakoś usunąć zdjęcie z konkursu na nk? przez przypadek wgrało mi jedno złe, ale już mam załądowane 2 i nie moge poprawić 😕
Rozmiar w px nie ma znaczenia. Znaczenie ma waga pliku czy jak kto woli rozmiar w KB. Mniej niz 600 KB.
niektórzy piszą że po iluś tam razach w końcu wchodzi zdjęcie.. jednak ja próbuje i próbuje i albo nic sie nie pokazuje tylko znowu 'dodawanie zdjęcia' albo 'plik został tylko częściowo wgrany - wgraj jeszcze raz' .. kombinowałem już z różnymi zdjęciami i rozmiarami.. wszystkie zdjęcia wrzucam w wadze ok. 400kb i nic.. pomoże ktoś?
Ja również próbuję nadal. I inic... Próbowałam nawet o 4 wnocy zamieścić zdjęcie, gdzie średnio fotografie dodawane są co kilkanaście minut, a więc nie chodzi też o przeciążenie strony. A więc o co chodzi??? Organizatorzy? P.S. Moi znajomi również mają ten problem. To nie są pojedyncze osoby!
Po paru dniach starań, nadal nic.
Myslałam, że mogę się zaprezentować jako amator,
ale niestety.
No cóż, martwi mnie to
ale co ja mogę zrobić?
no tyle osób sie na to skarży więc powinni coś z tym zrobić w końcu.. osobiście drażnią mnie takie rzeczy .
Problem dotyczy Naszej Klasy, a nie naszego forum.
Dziękuję za wszystkie zgłoszenia problemów, zgłosiłem to do techników Naszej Klasy.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość.
Ok, poszły. Dzieki za interwencje