Podziel się wrażeniami!
Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam"
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2
dzięki serdecznie za opinie później wrzucę jeszcze jedno z tej sesji, ostatnie, ale troszkę mi zajmie wybranie odpowiedniego
65 bardzo ładnie wyszło. z tej sesji chyba najbardziej mi się podoba.
z ostatniej sesji 65 i 68 jak dla mnie najlepsze!!
takie naturalne i prawdziwe
myśle, że naturalnośc wynikała z tego, jakie łączą nas relacje i że ona sama była bardzo chętna do współpracy
dziękii bardzo za komentarze i opinie mam zamiar wybrać się z nią na kolejną sesję więc wszelkie wskazówki są jak najbardziej wskazane
za 65 i 68. Ciekawy plenerek.
ostatnie które stawiam z tej serii, w imieniu swoim i psiapsióły dziękuję za komenty
ładne portrety
w B&W mi się zdjęcie podoba
za BW wielkie
Przyznam, że nie bardzo rozumiem koncepcji z tym cieniem ręki na twarzy...dla mnie to dyskwalifikuje portret, a naprawdę fajny kadr.
70 - chyba najsłabszy portret, zbyt wiele przypadkowości - tak jakby jej uwagę przyciągało coś poza kadrem, a gdyby spojrzała w obiektyw.... Ale bardzo podoba mi się plastyka
Dziękuję, nastepnym razem bardziej przyłożę się do kadrów i tła
Plastykę zawdzięczam szkiełu, a ostatnio postanowiłam, że narazie będę sobie wędrować tylko z tym jednym, teraz tylko muszę znaleźć czas na focenie nim