anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BuBu wita

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

BuBu wita

Witam, swoją przygodę z forum chciała bym zacząć od wstawieniu kilku zdjęć. Nie są specjalnie wymyślne ani udane, lecz ciąglę się uczę i czekam na wszelkie sugestie.
Konkretnie bawię się Sony Alpha 300, którą mam od końca stycznia i wciąż ją "zgłębiam" ;)
Zdjęcia robię standardowym kitem 18-70 i Heliosem 44-2

1 045 ODPOW. 1 045
BuBu__
Początkujący

dzięki serdecznie za opinie ;) później wrzucę jeszcze jedno z tej sesji, ostatnie, ale troszkę mi zajmie wybranie odpowiedniego ;)

Animavillis
Początkujący

65 bardzo ładnie wyszło. z tej sesji chyba najbardziej mi się podoba.

jmw.w-----
Nowicjusz

z ostatniej sesji 65 i 68 jak dla mnie najlepsze!! :c4 :c4 :c4 takie naturalne i prawdziwe ;)

BuBu__
Początkujący

myśle, że naturalnośc wynikała z tego, jakie łączą nas relacje i że ona sama była bardzo chętna do współpracy ;)
dziękii bardzo za komentarze i opinie ;) mam zamiar wybrać się z nią na kolejną sesję więc wszelkie wskazówki są jak najbardziej wskazane :)

tweety------
Początkujący

:c4 za 65 i 68. Ciekawy plenerek.

BuBu__
Początkujący

ostatnie które stawiam z tej serii, w imieniu swoim i psiapsióły dziękuję za komenty ;)

Starosta.
Początkujący

ładne portrety :thumbsup:
w B&W mi się zdjęcie podoba :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

za BW wielkie :c4

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Przyznam, że nie bardzo rozumiem koncepcji z tym cieniem ręki na twarzy...dla mnie to dyskwalifikuje portret, a naprawdę fajny kadr.

70 - chyba najsłabszy portret, zbyt wiele przypadkowości - tak jakby jej uwagę przyciągało coś poza kadrem, a gdyby spojrzała w obiektyw.... Ale bardzo podoba mi się plastyka :thumbsup:

BuBu__
Początkujący

Dziękuję, nastepnym razem bardziej przyłożę się do kadrów i tła :)
Plastykę zawdzięczam szkiełu, a ostatnio postanowiłam, że narazie będę sobie wędrować tylko z tym jednym, teraz tylko muszę znaleźć czas na focenie nim ;)