anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BladeRunner - Pstryki

gierlicz-----
Początkujący

BladeRunner - Pstryki

Na początek takie coś oklepanego ;)
1.

410 ODPOW. 410
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Świętokrzyski od dołu - ładnie pokazany :thumbsup: Ale przeszkadza mi trochę ten dźwig w PD - odciąga wzrok (ale nie bardzo)
A na pierwszym chciałeś się pochwalić ISO2500, czy pokazać zdarzenie? Bo że ISO to jest w exifie, ale o co chodzi z tymi lampionami, to nie wiem ;)

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

157-podoba mi sie

gierlicz-----
Początkujący

Tadziu - pochwalić się chciałem i pokazać, że to ISO da się używać ;) ;) . A tak serio to jak się z kolegami "mostowaliśmy" to przeszła delegacja młodych ludzi (czy cuś) i zrobiła Apel Poległych + puszczanie lampionów na Wisłę...

Tadziu, Pablo :c22

fotoamator-ka
Początkujący

157 świetne :thumbsup:
a na 156 oko drażnią te "plamki". Nie znam się więc nie wiem od czego one i czy można ich było uniknąć ale.... ewidentnie mi przeszkadzają ;)

gierlicz-----
Początkujący

Fotoamatorko :c22
Co do plamek - to najwyraźniej mam brudną matrycę (przy f:22 takie rzeczy widać ;) ) ;) Będę musiał coś z tym zrobić...

_mefius_
Początkujący

heh ja się jeszcze nie ogarnąłem z tymi fotkami. fajnie wyszedł most od dołu. a jak schody pod poniatowskim?

gierlicz-----
Początkujący

Maciek - dziś pytanie - dziś odpowiedź - czyli oceń sam ;)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

BladeRunner napisał(a):

Co do plamek - to najwyraźniej mam brudną matrycę (przy f:22 takie rzeczy widać ;)

Marcin niepotrzebnie tak duża przysłona, wystarczyłaby f16
co do plamek to przy bocznym świetle stawiałbym na pochlapaną soczewką obiektywu , ale matrycę też możesz wyczyścić :smileymrgreen:

profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

skromnym amatorskim okiem
157,158-cudne mile dla oka,takie hmy pastelowe :thumbsup:
156 rowniez -tyle jak opinie wyzej, te plamki, badz brud z matrycy troche oko rozpraszaja.