Podziel się wrażeniami!
Jak w temacie, w zestawie z zakupioną kamera nie było instrukcji w języku polskim, jest to zaawansowany model i jest sporo technicznego języka, więc instrukcja w języku angielskim nie zawsze jest w stanie pomóc. Na stronie producenta są instrukcje po niemiecku, hiszpańsku, francusku i włosku, ale w języku polskim brak.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
W poniedziałek 16.09 wysłałam do Ciebie wiadomość prywatną na forum. Serdeczna prośba o odpowiedź.
Pozdrawiam
Skontaktujemy się z działem sprzętu profesjonalnego Sony i wrócimy z odpowiedzią. Dziękujemy za cierpliwość.
Czy może coś już wiadomo w sprawie instrukcji?
Powiedz proszę, gdzie kupiłeś kamerę. Istnieje możliwość otrzymania polskiego tłumaczenia bezpośrednio w sklepie.
Pozdrawiam
Kamera została dla mnie sprowadzona do salonu Sony Centre w Warszawie,
Niestety nie dysponują oni polskim tłumaczeniem ( wiem też że na co dzień nie zajmują się dystrybucją takich produktów ), na oficjalnej polskiej stronie urządzeń profesjonalnych Sony też takiej nie znalazłem. Rozmawiałem z oficjalnymi dystrybutorami m.in. sklepy Beiks, ale też nie mają dostępu do polskiej wersji.
Rozumiem że dalej nie ma dostępu do polskiej instrukcji obsługi tej kamery?
Przepraszam nie zauważyłem że mam wiadomość prywatną, instrukcję już mam serdecznie dziękuje za pomoc
Witam,
Mam podobną prośbę do kolegi, pomimo tego, że od zawsze pracuję na kamerach Sony, to ta jest pierwsza, która nie ma polskiego menu oraz instrukcji w języku polskim, proszę o podesłanie jeśli taką Państwo posiadają.