Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry, nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie, czyli będąc poza domem, TV jest podłączony do sieci, zresztą ten model co jakiś czas sam się włącza i nie wiadomo co robi poza zużywaniem 15-18W, to czy można np. na telefonie zaprogramować mu nagrywanie jakiegoś programu TV tak jakbyśmy byli w domu i zrobili to pilotem?
Będę wdzięczny za pomoc w tym temacie.
Wystarczy ze TV jest podłączony do zasilania, no i dotyczy tylko wbudowanych tunerów (naziemna czy karta satelity lub kablówki) Wybierasz program w podglądzie programów i opcja nagrywania. TV nawet się chyba nie uruchomi w sensie ekranu. Oczywiście musisz włożyć pamięć USB co najmniej 32 GB. W momencie kiedy wkładasz nowy pendrive masz pytanie czy chcesz go użyć do odtwarzania czy do nagrywania.
Dzięki za odpowiedź - ale nie o takie nagrywanie pytałem.
Chodzi o zdalne nagrywanie, czyli jak nie ma mnie w domu, przy TV. Podobno jest jakaś aplikacja - tak się chwalili w sklepie, chyba że jak zwykle niewiedza, nie ten model lub marketing na wyrost.
Czyli reasumując - np. jestem na Antarktydzie, a w telefonie ustawiam nagrywanie programu z TV w domu w Polsce