anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

zdjecia wykonane Sony DSC S600

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

zdjecia wykonane Sony DSC S600

rozne zdjecia robione aparatem sony

18 ODPOW. 18
ci.nek
Początkujący

Witaj,
Dla mnie najlepsze 1 ujęcie i taj jak powiedział Tadeusz z tym zmrokiem ;)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

moje proby makro i nie tylko
EDIT Lajam:
Zdjęcia nie były wykonane aparatem Sony i zostały usunięte - szczegóły tutaj :smileyarrow:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

rozne

EDIT:
Zdjęcia nie były wykonane aparatem Sony i zostały usunięte - szczegóły tutaj :smileyarrow:" target="_blank" target="_blank" target="_blank

ci.nek
Początkujący

Witaj ponownie.
Mam dla Ciebie złą wiadomość. Poległeś z ostrością na fotkach :(
Kwiatkom brakuje ostrości, czereśnia pierwsza uciekła z płaszczyzny ostrości.
Plus za skośny kadr z wężami, ale coś mi w nim nie pasuje, tylko jeszcze nie wiem co ;)
Huba podoba mi się, chodź mogłeś trochę przymknąć przysłonę lub skrócić czas ekspozycji bo przepalona po krawędziach.
O ile w krajobrazach można coś tam podostrzyć programowo, o tyle przy makro należy bardzo zwracać uwagę na ostrość oraz światło podczas robienia fotek.
Pozdrawiam

Creatoor
Początkujący

Witam serdecznie
Widzę, że masz zapał i szukasz okazji do robienia zdjęć. Raczej nie pstrykasz bezmyślnie, a to bardzo dobrze.
Jeśli chodzi o stronę techniczną to masz straszną tendencję do prześwietlania ujęć. Jesli chodzi o kompozycję to w zasadzie jest ok. Dobrze ustawiasz ujęcia - przynajmniej pierwsze 9 fotek.
Jeśli chodzi o tonację b&w to faktycznie dobrze ona oddaje klimat armii. Niestety Ty masz szaro szarą tonację. B&W to czerń i biel.
Zdjęcia nocne ok, poza 3 motór. Kompletny bałagan na ujęciu.
Co do ostatnich 6 ciu zdjęć to obrót o 180 stopni. Kompozycyjna klapa. Złoty podział poszedł na spacer... Zobacz tutaj o co mi chodzi. W poprzednich zdjęciach niemal intuicyjnie stosowałeś go.
Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Witam

dzięki za te wszystkie uwagi :) napewno to wszystko rozpatrzę i wpoje do główki, no i niestety to były moje początki z aparatem, a na dodatek zwykła cyfrówka także być może dlatego aż tak wielkie są niedociągnięcia no i te wszystkie zdjęcia w żaden sposób nie były obrabianie programami. Ale dzięki za poświęcenie chwili uwagi tym wypocinom :)

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

trochę zdjęć turniejowych

EDIT Lajam:
Zdjęcia nie były wykonane aparatem Sony i zostały usunięte - szczegóły tutaj :smileyarrow:

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik
profile.country.pl_PL.title
Kierniak
Nowicjusz

1.Ciabach - lubię takie.