anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zabawa - Konkurs z nagrodą

Creatoor
Początkujący

Zabawa - Konkurs z nagrodą

Witam serdecznie.
Pora znów rozkręcić Forum :P . Proponuję małą zabawę – konkursik z nagrodą.
Wrzucamy tutaj maksymalnie po trzy fotki (wymiary najdłuższego boku 800 px) będące odpowiedzią na poniżej podany temat. Warunek: muszą być zrobione sprzętem Sony (koniecznie dane exif).
Zgłaszanie zdjęć do Niedzieli tj. 17.05.2009 do godziny 15.00
Głosowanie nastąpi w dniach: 17.05.2009 (od 15.00) do piątku 22.05.2009 do godziny 18.00
Głosować będziemy w tym wątku.

Głosujemy na zamieszczone przez innych fotki w skali: Najlepsze 10 pkt. – najsłabsze 1 pkt. Będę cierpliwie zliczał punkty. Nie komentujemy zdjęć a jedynie oceniamy. Ocenić można każdą fotkę tylko raz
Autor najwyżej ocenionej fotografii otrzyma ode mnie rewelacyjną książkę „Sekrety mistrza fotografii cyfrowej. Nowe ujęcia Scotta Kelbyego”. Biorę pod uwagę również drugie miejsce, ale wszystko zależy od ilości fotek i zaangażowania forumowiczów.
Uwaga :flushed: : Żadnych HDR-ów, i obróbki (dopuszczalne wyostrzenie, pomniejszenie i konwersja do b&w). Proszę nie wrzucać zamieszczonych już wcześniej fotek.
Jednocześnie prośba do moderatorów forum: Proszę nie oceniać fotek na forum. Jeśli to możliwe proszę o ocenę na PW do mnie. Nada to trochę niepewności do końca zabawy.
:smileyarrow: Temat: „Cisza jest jak atrament, którym znaczysz każdy gest”.

Pozdrawiam Artur Judkowiak ‘Creatoor’ 8-)

Ps. Proszę jakoś roznieść wieść na forum o zabawie.

92 ODPOW. 92
profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

pozwoliłam sobie zarówno zagadnienie atramentu, jak i ciszy i gestów potraktować dość dosłownie :)

two_m-----
Początkujący

Wiekszy rozmiar ;)

Misi3q
Początkujący

To i ja coś dorzucę...

acinloop
Nowicjusz

To i ja coś dodam:

Starosta.
Początkujący

To odważnych świat należy :slight_smile:
Ja się bawić to się bawić ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
Przemass-----
Początkujący

A Nóz widelec Pozdrawiam

Sony Alfa 200- Obiektyw Kit

robert3029
Początkujący
sedziak1983
Początkujący

witam może się uda a jestem początkujący to się przyda książka

Creatoor
Początkujący

Odliczanie czas zacząć! Jeszcze 4 godziny z haczykiem i koniec wstawiania zdjęć. Ostatnia szansa by wyciągnąć asa z rękawa. Zapraszam, w końcu to tylko zabawa... :?

tereska_50
Początkujący