Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich
Stwierdziłem że czas założyć galerie
Na początku Sabinka ustrzelona flintą
Sabinka.jpg
Czekam na opinie
Message was edited by: Szczupic
Pszczółka to nie jest chyba - na bzyka mi to wygląda....weź już lepiej nie zapychaj dziury owadami tylko wrzuć Norwegię na ruszt
W kwestii makro - bardzo ładnie
Skoro nie pszczółka, ani nie bzyg, to może wardzanka?
A fotka
Tadeusz napisał(a):
Skoro nie pszczółka, ani nie bzyg, to może wardzanka?
A fotka
Nooo bo już chciałem odkopywać Twoją galerię i pytać kiedy coś Norweskiego nowego będzie
Robaczek też może być, bardzo ładny czysty kadr
114. Nie wiadomo co, to jest ale zdjęcie bardzo ładne Super Makro
Bardzo długo też tak miałem. Właściwie dopiero internet, możliwość pokazania innym... i łatwego sprawdzenia - co to - spowodowało, że zacząłem sie czasem zastanawiać. Ale jak nie wiem co sfotografowałem - nie wyrywam resztek włosów i nie martwię się (chyba, że tworzyłbym album przyrodniczy), więc nie masz się czego wstydzić. Jak poczujesz kiedyś potrzebę wiedzy to sam sobie znajdziesz co trzeba :smileythumbsup:Szczupic napisał(a):
trochę wstyd bo jakoś nigdy nie interesowało mnie jak nazywają się robaczki które fotografuje
błonkoskrzydle makro podoba sie bardzo
rowniez czekam z niecierpliwoscia na norweskie widoczki
111 - kapitalne oświetlone
112 - a same oczy masz?
113 - masz
114 - ciut za ciemno model wyszedł
pewnie nowy nabytek to duży przeskok - pamiętam jak przechodziłem z a200, na a700
powodzenia z nowym sprzętem. Pamiętaj, że nowa puszka nie zrobi za Ciebie lepszych zdjęć. To Ty musisz się wykazać lepszym wykorzystaniem innego body.
No i czekam na "S"
Witam.
Macro bardzo fajne.
No a kiedy będzie ta Norwegia
Szczuppie. Werble juz dawno zagrały, kurtyna już się rusza nerwowo na boki a Ty jeszcze nic... Dokąd zawędrowałeś w Norge tak w ogóle?