anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Szczupic: Wiewiór :P

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Szczupic: Wiewiór :P

Witam wszystkich :)
Stwierdziłem że czas założyć galerie :D
Na początku Sabinka ustrzelona flintą :P
Sabinka.jpg

Czekam na opinie :)

Message was edited by: Szczupic

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
827 ODPOW. 827
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Pszczółka to nie jest chyba - na bzyka mi to wygląda....weź już lepiej nie zapychaj dziury owadami tylko wrzuć Norwegię na ruszt :-)

W kwestii makro - bardzo ładnie :c4

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Skoro nie pszczółka, ani nie bzyg, to może wardzanka?

A fotka :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

Tadeusz napisał(a):

Skoro nie pszczółka, ani nie bzyg, to może wardzanka?

A fotka :thumbsup:

Szczerze Tadziu to mi trochę wstyd bo jakoś nigdy nie interesowało mnie jak nazywają się robaczki które fotografuje ;-)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Nooo bo już chciałem odkopywać Twoją galerię i pytać kiedy coś Norweskiego nowego będzie :)
Robaczek też może być, bardzo ładny czysty kadr :c4

wojttexx
Początkujący

114. Nie wiadomo co, to jest ale zdjęcie bardzo ładne :c4 Super Makro :thumbsup:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Szczupic napisał(a):

trochę wstyd bo jakoś nigdy nie interesowało mnie jak nazywają się robaczki które fotografuje

Bardzo długo też tak miałem. Właściwie dopiero internet, możliwość pokazania innym... i łatwego sprawdzenia - co to - spowodowało, że zacząłem sie czasem zastanawiać. Ale jak nie wiem co sfotografowałem - nie wyrywam resztek włosów i nie martwię się (chyba, że tworzyłbym album przyrodniczy), więc nie masz się czego wstydzić. Jak poczujesz kiedyś potrzebę wiedzy to sam sobie znajdziesz co trzeba :smileythumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
martha.
Użytkownik

błonkoskrzydle makro podoba sie bardzo :c4
rowniez czekam z niecierpliwoscia na norweskie widoczki :c34

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

111 - kapitalne oświetlone :c4
112 - a same oczy masz?
113 - masz :nauseated_face:
114 - ciut za ciemno model wyszedł :c18

pewnie nowy nabytek to duży przeskok - pamiętam jak przechodziłem z a200, na a700 :shock:

powodzenia z nowym sprzętem. Pamiętaj, że nowa puszka nie zrobi za Ciebie lepszych zdjęć. To Ty musisz się wykazać lepszym wykorzystaniem innego body.

No i czekam na "S" :c34

krzys1977
Poszukiwacz

Witam. :c37

Macro bardzo fajne. ;)

No a kiedy będzie ta Norwegia :c18

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Szczuppie. Werble juz dawno zagrały, kurtyna już się rusza nerwowo na boki a Ty jeszcze nic... Dokąd zawędrowałeś w Norge tak w ogóle?