Podziel się wrażeniami!
już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia
Co ja zrobię, że znów podobają mi się te cyt.: "kosz, kosz, kosz" - czyli absurdalnie kadrowane 146 i 147. Ale dodam, że również 142, 145 i 137 z poprzedniej
Nigdy nie uważałem, że moje zdjęcia są idealne - wprost przeciwnie. Ale jeżeli taka jest Twoja opinia, to jedynie wypada mi podziękowaćArturro10 napisał(a):
Witaj o wielki Cezarze i wybacz że nie wstawiłem tak idealnych zdjęć jak Twoje
Po Twoich zdjęciach widać jednak, że możliwości było sporo na wyeliminowanie taśm (przynajmniej na pierwszym planie).Arturro10 napisał(a):
nie miałem tyle miejsca co Wy na ostatnim rajdzie i niestety taśmy były wszędzie. I to są pierwsze takie moje zdjęcia
Czyli co? Czy to znaczy, że komentarze mają być wyłącznie pozytywne? A jak zrobisz już czwartą relację, to dopiero wtedy można coś negatywnego napisać? Czy może lepiej zaczekać do dziesiątego set-u?Arturro10 napisał(a):
I to są pierwsze takie moje zdjęcia
No widzę, że tak zrobione... Pytanie tylko, co chciałeś pokazać? Masz fajny kadr 145 i wrzucasz pstryknięte sekundę później 146. Pomijając już to, że nie do końca jest ostre (ale to może brak wyostrzenia po zmniejszeniu)to "obciąłeś" kierownikowi głowę :smileymrgreen: . Jeżeli już tak bardzo chciałeś zrobić detal, to trzeba było wykadrować i pokazać np. koło, albo część zawieszenia. 147 ta sama sytuacja. To nie jest dobre i już.Arturro10 napisał(a):
Komentarz do pliku: 146 - nie kadrowane absurdalnie, tak zrobione zdjęcie
Dzięki Cezarze za cenne uwagi napewno wezmę je do serca
Kilka zdjęć z konkursu skoków na Mierzei Wiślanej w miejscowości Piaski
part 2
156 Jak dla mnie najlepsze:)
Ciekawe są też 155,157 i 161
Śmieszny sport. Ciężko powiedzieć czy ci ludzie wykonywali poprawnie te skoki, czy raczej słabo im szło, ale na zdjęciach i tak wygląda to efektownie
Witam i dzięki za wizytę
Wszystkie figury są wykonane poprawnie oprócz 152 bo było już za nisko
no i nie do końca śmieszny, tylko dość trudny sport który daje sporą dawkę adrenaliny i poważne kontuzje (jeśli chcesz to poszukaj na youtube kite crasch)
Szczecin 2011 - Festiwal Fajerwerków
part 2
no no ci powiem ze kite-surfingowe świetne