Podziel się wrażeniami!
już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia
Dzięki Pablo , niestety nie było za wiele okazji na morskie wyjazdy ze znajomymi na latawce w tym roku
jeśli chcesz popróbować to rozejrzyj się tutaj: http://landkiting.pl/forum/viewforum.php?f=49 - silna grupa poznańska
może wyłapiesz dobry termin i coś popstrykasz a może Cię wciągnie i nawet spróbujesz polatać
Hej
umnie obok chaty na sucho na polanie cwicza tez,no i znajomy w tym siedzi jeden,ale zacnie to nad morzem wygląda nie ma CO:)
To na pewno nie obrażą się jeśli zawitasz tam z aparatem i porobisz im zdjęcia, tylko jestem pewien że nie jeden będzie chciał zobaczyć jak wyszły triki a nad morzem (wodą) fakt wychodzą jakoś inaczej - ciekawiej, niż na lądzie. Może kiedyś będzie możliwość spotkania się nad wodą i porobienia zdjęć, ja jeśli już jestem nad morzem to Ustronie Morskie lub Mierzeja Wiślana
Pozdrawiam
kilka - bo przy większej ilości robi się nudne
part 2
kilka zdjęć z Gorzowskiej jazdy po błocie
część 2 ostatnia
Fajne, dynamiczne zdjęcia. Szkoda, że pogoda średnio dopisała, no ale i tak w tym "mleku" dobrze Ci to wyszło
Dziękować.
A pogoda nie dopisywała, tylko w prześwitach można było coś tam próbować.
Na zdjęciu niżej widać jak przez większość czasu padało
ciekawa fotorelacja zdjęcia