anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Skwierzyna - M.A.S.H.

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Skwierzyna - M.A.S.H.

już czas zacząć wstawiać moje wypociny, nie ma ich wiele z braku czasu, ale myślę że w któryś dzień zorganizuję go więcej i wstawię jakieś ciekawsze zdjęcia :)

164 ODPOW. 164
profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Dzięki Pablo :c22 , niestety nie było za wiele okazji na morskie wyjazdy ze znajomymi na latawce w tym roku :c8 jeśli chcesz popróbować to rozejrzyj się tutaj: http://landkiting.pl/forum/viewforum.php?f=49 - silna grupa poznańska :thumbsup: może wyłapiesz dobry termin i coś popstrykasz a może Cię wciągnie i nawet spróbujesz polatać :D

:c37

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Hej
umnie obok chaty na sucho na polanie cwicza tez,no i znajomy w tym siedzi jeden,ale zacnie to nad morzem wygląda nie ma CO:)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

:c37

To na pewno nie obrażą się jeśli zawitasz tam z aparatem i porobisz im zdjęcia, tylko jestem pewien że nie jeden będzie chciał zobaczyć jak wyszły triki :thumbsup: a nad morzem (wodą) fakt wychodzą jakoś inaczej - ciekawiej, niż na lądzie. Może kiedyś będzie możliwość spotkania się nad wodą i porobienia zdjęć, ja jeśli już jestem nad morzem to Ustronie Morskie lub Mierzeja Wiślana ;)

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Fajne, dynamiczne zdjęcia. Szkoda, że pogoda średnio dopisała, no ale i tak w tym "mleku" dobrze Ci to wyszło :)

profile.country.PL.title
Arturro10
Użytkownik

Dziękować.

A pogoda nie dopisywała, tylko w prześwitach można było coś tam próbować.
Na zdjęciu niżej widać jak przez większość czasu padało :?

profile.country.pl_PL.title
12MaRTiN90
Nowicjusz

ciekawa fotorelacja :c4 zdjęcia :thumbsup:

____A500 | 8 | 18-55 | 55-200 | HVL-F42____