- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
"Trójświaty" lustrzanką SONY α 700
Zapraszam do obejrzenia poniższej Galerii. Znajduje się tu 39 ponumerowanych zdjęć o różnorodnej tematyce: m.in. coś z struktur, coś z ptactwa wodnego i nieco "inne" spojrzenie na Krakowski Kazimierz (którego piękno można znaleźć nie tylko w Synagogach)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
"Inny" Kazimierz (3/5)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
"Inny" Kazimierz (4/5)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
"Inny" Kazimierz (5/5)
I ostatnie 3 z 39. Dziękuję Państwu za obejrzenie niniejszej Galerii, oraz za wszelkie uwagi, sugestie, komentarze, a przede wszystkim krytykę...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
no to zaszalałeś z tym pokazem
1 - ucięta 1 lampa, niepotrzebne to coś w DL rogu
4- słaba ostrość inny kadr i b&w i byłoby ok
7 - ucięta głowa i tło brzydkie
8 - za ciasny kadr
12 - byłoby fajne gdyby nie ta perspektywa
18, 20, 30 - bardzo fajne
31 - coś w sobie ma ale kadr niedopracowany
34 - fajny zegarek i tyle
2, 3, 5, 10, 11, 14, 25, 27, 29, 32, 33, 35-39 - nie podobają mi się, niektóre w ogóle bez sensu
już nie mam siły więcej oglądać
niech inni się wypowiedzą
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam!
Napisałem na końcu wątku prośbe o krytykę. Nie sądziłem, ze będzie to aż taka lawina krytyki. W Twoich oczach wychodze więc na jakiegoś dyledanta fotografii, takiego "fotograficznego " Pierrota"... Dobrze będę Pierrotem, od teraz będę mieć taki awatar jaki widnieje obok... (oczywiście to ja jestem na nim)
Z poważaniem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zajrzałem własnie na Twoją galerię i widze, że i Ty lubisz się "bawić" efektami świetlnymi jak ja kiedyś dawno temu jak zaczynałem przygodę z fotografią na H9. Poniżej publikuję swoje ''świetlne''dzieła....
Warto zwrócić uwagę, że efekty na poniższych zdjęciach te to nie jest zwyczajne "poruszenie" aparatem – był zresztą na statywie – gdyż efekt "zwyczajnego" poruszenia aparatem wyglada po prostu inaczej...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Napisałem na końcu wątku prośbe o krytykę. Nie sądziłem, ze będzie to aż taka lawina krytyki. W Twoich oczach wychodze więc na jakiegoś dyledanta fotografii, takiego "fotograficznego " Pierrota"...
Z poważaniem
Podejrzewam że wiele z zamieszczonych zdjęć darzysz jakimś sentymentem i robiąc konkretna fotografię chciałeś uwiecznić coś co Ci się w danej chwili spodobało. Doskonale Cie rozumiem bo sam tak mam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Napisałem na końcu wątku prośbe o krytykę. Nie sądziłem, ze będzie to aż taka lawina krytyki. W Twoich oczach wychodze więc na jakiegoś dyledanta fotografii, takiego "fotograficznego " Pierrota"... Dobrze będę Pierrotem, od teraz będę mieć taki awatar jaki widnieje obok... (oczywiście to ja jestem na nim)
Proponuję Ci nauczyć się przyjmować krytykę, bo postawa obronna nie zachęci nikogo do dalszego komentowania
Przejrzałem sobie Twoje prace i w dla mnie są to zdjęcia mało przemyślane. Nawet jeśli miałeś jakiś pomysł nie potrafiłeś go moim zdaniem odpowiednio przekazać. Proponuję popracować nad dokładniejszymi kadrami i nad kadrowaniem w ogóle - nadal przeważa u Ciebie kadr centralny - to nic złego, ale musi mieć jakieś uzasadnienie - niestety u Ciebie tego nie widzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuję za wszelkie uwagi. Trochę mi wstyd :smileyredface: ale przełknąłem ślinę i... do roboty! A więc popracuję nad swoim warsztatem i bedę wrzucał w miarę swojego rozwoju kolejne fotki
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »