Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
Witam
248 - ciekawe zdjęcie
246 - bardzo mi się podoba, gałązka fajna
Starosta napisał(a):
Witam
248 - ciekawe zdjęcie
246 - bardzo mi się podoba, gałązka fajna
i jeszcze takie cos...
Tym razem szczerze powiem, że nie bardzo wiem, co chciałaś na tych zdjęciach pokazać http://klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif
Jedynie z drzewa można by coś wyciągnąć. Wydaje mi się, że ciekawsze by było, jakby z pnia zrobić przekątną kadru.
Chodzi Ci o 344
A co do reszty bałwanek na poprawienie nastroju...
343 i 334 wydawały mi sie dos interesujace moze akurat nie trafiłam w guscik ale i tak dziekuje za kom... (niestety w poprzedni plener niedojechałam drogi nieprzejezdne... )
Ps chyba rzeczywiscie sa kiepskie...
A najgorsze jest to, ze najpierw nakarmiłam Was dobrymi plenerkami a teraz daje banał...
paulina napisał(a):
A najgorsze jest to, ze najpierw nakarmiłam Was dobrymi plenerkami a teraz daje banał...
paulina napisał(a):
Paulina dzięki temu, że się nie spodobały i piszemy to - mam nadzieję, że wyciągniesz wnioski
poprzeczkę trzeba wysoko stawiać
krytyka mobilizuje dzieki wszystkim popracuje i moze cos lepsiejszego dodam pozdrawiam...
O ostatnich koledzy już napisali, więc pozwól, że wrócę do 239 i 239a bo mnie zauroczyły a byłoby super gdybyś przechodząc miedzy 239 a 239a zrobiła 239b polegające na przycięciu dołu o jakieś 2cm i usunięciu tych drutów w LG.