Podziel się wrażeniami!
Chcialabym sie podzielic z wami moimi foteczkami zdjatka robie od roczku panasoniciem lumixem DMC-FZ7.
dzieki ale to jeszcze nie to co chciałam uzyskac teraz snieg i du.. z robienia foci chyba ze sopelki beda sie topic? wejdz sobie na galerie z kropelkami na forum tam to dopiero focie godne zawieszenia oka pozdrawiam i czekam na nowe fotki w twojej galerii
no to moze teraz ja wydaje Mi sie (a to tylko moje skromne zdanie totalnie nie profesjonalne ) ze mam spore problemy z ostroscia :smileyredface:
po pierwsze http://klubkm.pl/forum/images/smilies/flowers.gif
dziś tutaj na forum oglądałem zdjęcia kogoś kto ma profesjonalny sprzęt, ale idzie mu to ciężko - a widzę, że Ciebie wciągnęło i wykorzystujesz jak tylko możesz swój aparacik - kombinujesz i szukasz tematów....
może nie będę się wypowiadać na temat zdjęć z pierwszej i drugiej strony bo jak widziałem Tadeusz już to zrobił - bardzo skrupulatnie
ale wypowiem się na temat portretów (autoportret?):
paulina napisał(a):
no to moze teraz ja wydaje Mi sie (a to tylko moje skromne zdanie totalnie nie profesjonalne ) ze mam spore problemy z ostroscia :smileyredface:
w takim razie trzeba rozwarzyc za i przeciw
a ty kris co polecasz na poczatek dla mnie
po pierwsze
dziś tutaj na forum oglądałem zdjęcia kogoś kto ma profesjonalny sprzęt, ale idzie mu to ciężko - a widzę, że Ciebie wciągnęło i wykorzystujesz jak tylko możesz swój aparacik - kombinujesz i szukasz tematów....
dzieki
Ps tak to ja na zdjatkach
paulina napisał(a):
w takim razie trzeba rozwarzyc za i przeciw
a ty kris co polecasz na poczatek dla mnie
No fotki chyba robione z samowyzwalacza to tez jakos usprawiedliwia ( nie moglas sama ustawic odpowiedniej ostrosci ) No i szkoda ze na 1 troszke ucielo glowke.. No ale calu urok fotek podnosi osoba ktora byla fotografowana..
A co do sprzetu hmm.. ja mam A300 i ten wyswietlacz uchylany bla bla bla powiem ze sie przydaje ale nie jest konieczny...
Pozdrawiam i czekam na nastepne fotki..
dzieki chłopcy
wygrzebałam ze starego XP moje poczatki z lumixem oto one
Jeszcze nikt nie skomętował..? a juz sa caly dzien.. no to ja teraz bede marudził...
ta 723 technicznie to ciezko sie do czegos przyczepic, ale nie mam pojecia co to jest... Chyba ze jest to zrobione celowe zeby ogladajacy sie męczył i rozmyślal co to jest...! ?
no a 719 no to napewno troszke Ci ostrośc ucieka i na tym listku gdzie kropelka jest to krawedz listka troszke przepalona... tak mi sie zdaje..:] no ale nie ma to poczytac jak sie wypowie jakis specjalista... czekam na dalsze focie...
723- ze ciezko nie dziwie sie bo jest to czesc od bardzo starej stolarskiej maszyny ( koło 100 lat) nawet nie wiem jak ja nazwac no coz zostawiam to waszej wyobrazni oczywiscie dzieki za kom...
jesli chodzi o 719 to nie wiem co ja mam z ta ostroscia trza cwiczyc
pozdrawiam...
paulina napisał(a):
nie wiem co ja mam z ta ostroscia trza cwiczyc