Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
cześć,
dzieciowe 38 i 39 bardzo fajna obróbka ze wskazaniem na 38 (słodziaśność), 40 jako obróbka nie przez duże N.
Pozdrawiam.
mile dzieciaczki oraz swietne fotki .
Powiem krótko: WOW!
I idę zbierać szczękę z podłogi
Świetne zdjęcia. Gratuluję.
pablo, emiliana, Amtrak, krzyho4, witsu, dziękuję za komentarz.
Zdaję sobie sprawę, że czarno-biała obróbka z mocnym kontrastem nie jest najlepszym wyborem w dziecięcych portretach. Ale czasem człowiek chce coś dla odmiany zrobić... Zaszaleć...
Chwilkę mnie tu nie było, ale chyba dopadła mnie niemoc twórcza.
bywa i takProśba o pomoc.... Dopada mnie jakaś niemoc twórcza. Nie potrafię spojrzeć obiektywnym okiem na obróbkę. Proszę wyraźcie, co sądzicie. Ewentualne własne wizje mile widzianie.
Dziś mi się podoba, jutro na 100% będzie bleeeee
Prośba o pomoc.... Dopada mnie jakaś niemoc twórcza. Nie potrafię spojrzeć obiektywnym okiem na obróbkę. Proszę wyraźcie, co sądzicie. Ewentualne własne wizje mile widzianie.
Dziś mi się podoba, jutro na 100% będzie bleeeee
Tomku, to nie o dziecię chodzi, ale obróbkę... Mioteam się z jednej skrajności w drugą. Nie mogę odnaleźć swojej estetyki..
Konwersja mi się podoba. Fotka wygląda jak z wystawy w oknie dobrego zakładu rzemieślniczego o profilu.
Tomek69N napisał(a):
\. Fotka wygląda jak z wystawy w oknie dobrego zakładu rzemieślniczego o profilu.