Podziel się wrażeniami!
wykasowałam poprzednie bo nikt nic nie napisał... to mówi samo za siebie.
Mogę liczyć teraz na ocenę fotek? plizzz...
PS jak mam sobie dać spokój, to napiszcie... już się nie odezwę
Dzisiejsze:
A zastanawiałem się niedawno, co też się z Tobą stało?? Toż prawie rok Cię nie było!!
Dobrze, że wróciłaś
Psina przesympatyczna i słodziak niesamowity, a córka niedługo już serca łamać będzie jak zapałki
Bardzo fajne, ciepłe fotki
No i bardzo fajnie, że znów nadajesz
Któż to się pojawił
Dobrze, że wróciłaś
A co do zdjęć...
36 - a gdyby tak pionowo Z tą czerwoną poduszką przydało by się coś zrobić.
37 - sympatyczny portrecik Tylko szkoda, że więcej włosów nie przywiało na twarz
38/40 - dobre portreciki.
39 - fajnie ten psiak leży i zdjęcia ma potencjał na fajną kompozycję. Kadrowałbym tak, żeby pozbyć się po lewej tej deski (do prasowania?)
Dobrze, że znów jesteś
witam serdecznie również Dzięki za sympatyczne powitanie doslav i starosta
Starosta napisał(a):
36 - a gdyby tak pionowo Z tą czerwoną poduszką przydało by się coś zrobić.
39 - fajnie ten psiak leży i zdjęcia ma potencjał na fajną kompozycję. Kadrowałbym tak, żeby pozbyć się po lewej tej deski (do prasowania?)
Witaj ponownie na forum.kropka33 napisał(a):
chciałam coś wyjaśnić
Wyłączyłam się z udziału forum bo odniosłam wrazenie że to jakiś wyścig. Nie jestem artystą i nim nie będę, nie mam aspiracji. Robienie zdjęć sprawia mi frajdę. Lubię do nich wracać i wspominać. Kiedy tu się pojawiłam, zaczęłam gubic tę radość i robić zdjęcia pod forum. Doszlam do wniosku że nie ma sensu na siłę robić czegoś co nie jest w mojej naturze. Wybrałam pozostanie sobą.. i jak to wielu z was nazwie - "pstrykaczem".
kropka33 napisał(a):
od czasu do czssu siępojawię i wkleją pstyrka
W zamian Ty pozwolisz, że o niej trochę popiszemy - zaś z treścią tego "popisania" będziesz się mogła zgodzić, lub nie
Do następnej fotki
Hmm... Nawet nie to, żebym się z Tobą nie zgadzał... Też mi takie myśli czasem przebiegły przez... No, przez to co powinienem mieć wewnątrz czaszki a czasem nie wiem czy mam
Z tym, że wyścig zaczyna się właśnie wtedy, kiedy zaczynasz robić zdjęcia "pod forum"... Albo, co gorsze - "na siłę"...
Tadeusz napisał(a):
Większość z nas robi zdjęcia dla własnej przyjemności - sprawia nam to, jak piszesz, frajdę. Niemal wszyscy jesteśmy wyłącznie amatorami, a pokazywanie zdjęć na forum ma dwa cele: pochwalenie się (udanym zdjęciem, urodzonym dzieckiem, nowym psem, nowym obiektywem, itp, itd.), oraz wymianę doświadczeń, czyli "jak nasze zdjęcia widzą inni" - co może skutkować poprawieniem naszego warsztatu, poznaniem nowych możliwości, itp. itd.
Witajcie
dawno nie pisałam, chociaż czasem was podglądam . Pojawiło się na forum wiele ciekawych osób, które robią zdjęcia warte oglądania .
Wkleję kilka zdjęć. Miło mi będzie jesli wyrazicie swoje zdanie ...szczere oczywiście
Niedawno nabyłam flintę. Fajne szkło, dopiero się poznajemy
Pozdrawiam
Witaj kropeczko, dawno Cie nie było
Mewka... no, ładna
Sroki wyglądają jak podwieszone na nitce ale podobają mi się
6506 - troche szkoda uciętych łap i, ponieważ patrzy do tyłu, można by kadrować trochę w prawo
6499 - tak "od zakrystii"? Hmm, nie najlepiej to wygląda...
6521 - ładnie skadrowane (gdyby jeszcze bez smyczy było )
Ciekawie się z flintą zaprzyjaźniasz. Będzie coś więcej? (byle nie za pół roku...)
Witaj Tadeuszu
Dzięki za opinie. Uprzytomniełeś mi, że nie ponumerowałam zdjęć. Tak rzadko bywam, że zapomniałam. Już podopisywałam te numerki
Chętnie byśmy psa ze smyczy puścili, ale skubana ucieka ile wlezie. Buntuje się małalata, podobno ma jej to przejść
Czy będzie więcej? Jak trochę słonka znów będzie... i czasu Udam, że tego drobnego tekstu nie mogłam rozczytać
Mam jeszcze jedno takie... ale jakoś się obawiam że się nie spodoba; mnie pasuje, więc wklejam
hej
46-generalnie mi sie podoba pomysł,ale ta zielenina lewa górna czesc-gdyby jej nie było
zgadzam się z tobą pablo, mnie też zieleń troszkę przeszkadza... ale już "po ptokach", pstryk był szybki i spontaniczny.